דימומים בתחילת ההריון

soon2bmommy

New member
דימומים בתחילת ההריון

קמתי היום בבוקר והיה לי דימום בניגוב, קצת דם טרי ואחרי זה הרוב חום (סורי על התיאורים). (יחסית מעט ורק בניגוב לא על התחתון) התקשרתי לרופא שביקש לנוח וללכת למוקד אם זה ממשיך, בינתיים זה די הפסיק ואני שוקלת ללכת בהמשך לעבודה. אני באמצע שבוע 5, קרה למישהי? יכול להיות שזה בכל זאת בסדר??

עונה- מנהלות שרשרו נא לבריאות של היום

דימומים יכולים לקרות בתחילת ההריון. תנוחי, תשתי הרבה. הייתי ממליצה להשאר בבית היום, אם זה אפשרי. מנוחה רק עושה טוב לגוף אחרי הכל. חויתי את זה על בשרי בשבוע 8, יום אחרי שראיתי דופק פעם ראשונה. חיכיתי את כל הסופש במתח, ביום ראשון הלכתי לעוד אולטראסאונד והכל היה תקין. אפשר להרגע, זה די נפוץ. שיהיה בהצלחה!

mitmit11

New member
לנוח, לשתות ולהירגע

קורה, אין צורך להיבהל - רק לעקוב ולודא שזה לא נהיה דימום יותר רציני או מסיבי. בכל חשש שלך פני לרופא. עדיף להיות נודניקית שטועה מאשר שתקנית שצודקת. מאחלת לך המשך משעמם

doribl

New member
יכול לקרות

אבל היתי הולכת לרופא לראות ששק ההריון בתוך הרחם לי התחילו דימומים משבוע 5 והיו עד שבוע 12 בערך גם בהריון ראשון היו דימומים יש סיבות שונות, לפעמים בלי סיבה מה שחשוב זה להיות במעקב אצל הרופא להיות בבית לנוח כמה שיותר, לא להתאמץ לשתות הרבה ולחכות שזה ייגמר או לעשות מה שהרופא יגיד בנוסף בהצלחה!!!

soon2bmommy

New member
תודה רבה!

כבר ראיתי שהשק ברחם שבוע שעבר. בינתיים זה הפסיק, אני מקווה שזה בסדר. המון תודה

למעלה