דילמות - המשך משבוע שעבר

tiptiponet

New member
דילמות - המשך משבוע שעבר

הבטחתי לעדכן... אז הנה העדכון, אני יודעת שכמה ימים כבר עברו, אבל בכל זאת... יום רביעי, יומיים לפני יום ההולדת של הבחורה, בחורה יושבת עם בחור, סופרת את השניות, חושבת מה היא אומרת וצוחקת לעצמה, לעיתים צוחקת גם בקול. בחור ובחורה רואים טלויזיה, בחור ובחורה שותים יין, בחור מסתובב ללכת לישון... בחורה אומרת "אל תרדם, אני צריכה להגיד לך משהו" בחור שואל "משהו טוב או רע?" בחורה אומרת "רע" וצוחקת... בחור אומר "נו אז תגידי" בחורה עונה "רגע אני צריכה לחשוב" בחורה שותקת ושותקת, חושבת על איך היא מתגברת על המבוכה. בחורה פולטת פתאום "למה אנחנו לא ביחד?" בחור עונה "לא יודע" שוב שתיקה בחורה שוב שואלת "אז אולי נהיה ביחד?" בחור עונה "לא יודע" בחורה אומרת "אין כזה דבר ´לא יודע´ או כן או לא" בחור מנסה להסביר לבחורה את הבעיות שיכולות להיות, אבל הוא לא ציפה שהבחורה תהיה מוכנה לכל שאלה שהוא יפיל עליה, "חשבת על הכל, אה?". בחורה עונה "כן, טחנתי איזה שבוע התייעצויות עם כל החבר´ה". שוב שתיקה, בחורה שואלת "נו אז ?" בחור עונה "אני מניח שכן" בחורה אומרת "אל תניח הנחות, או כן או לא". בחור עונה "אז כן", בחור ובחורה מנשקים... אחרי כמה דקות של שתיקה בחור אומר לבחורה - "למה אמרת שיש לך משהו רע להגיד לי?" בחורה כבר לא זוכרת מה היא אמרה, "מה יכול להיות לי רע להגיד לך?" בחור עונה "כבר חשבתי שאת הולכת לספר לי שאת יוצאת עם מישהו" .. בחורה שותקת לשניה ועונה "איך אני יכולה לצאת עם מישהו כשכל הזמן אני איתך?"...

מורני !

New member
דווקא אולי היה מתאים

שתכתבי בכותרת - פיתרון לדילמה... או משהו בסגנון. מאחלת מזל טוב לבחורה שיש לה בחור שהיא רצתה.

רותי ב.

New member
שאנשים ידעו על מה מדובר.....

(כאילו, כאילו שהם לא יודעים, הם באמת כל כך חיכו לעדכונים) אני שמה את הקישור להתחלה של הלבטים.... וכמה כיף היה לקרוא את ההודעה הזו. חיוכים רחבים רחבים זה עשה לי
ועכשיו רק מאחלת המון המון שעות אושר, כמה שיותר, וכמובן, התפתחויות בקשר לקשר.

מיכל..~

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה ששסיפרת.. מאחלת המון המון אושר, ורק טוב

למעלה