דילמה....

דילמה....

היום,כחלק מהגשת כתב האישום שהוגש נגד האם המתעללת מי-ם,נודע כי,אמש נעצר חשוד נוסף בפרשה. בזמן הדיון היום אמר עורך דינו של החשוד,כי מרשו אמור להתחתן היום בערב ולכן ביקש לשחררו. שופט השלום החליט בעניינו:"כי אם הוא עדיין חפץ להתחתן,הוא יכול לקיים את הטקס במשרדו של קצין החקירות בנוכחות שני עדים." *האם אתם במקום השופט,הייתם משחררים אותו??? *האם אתם חושבים שהוא ראוי בכלל לשאת אישה ולהביא ילדים לעולם??? שימו לב, האיש עדיין בגדר חשוד-חציו חייב וחציו זכאי.

ציפי81

New member
בגלל שהוא חשוד - שולחת אותו לאולם עם שוטרים

האישה בכלל צריכה לפחד להתחתן איתו, כי איכשהוא, לא בכל אחד חושדים בדברים איומים כאלה. אבל גם אם היא רוצה - לתת לו שבעה ימי חסד במעצר בית עם מעקב אלקטרוני, ואחרי זה להחזיר אותו למעצר.

אין דילמה

אין בכלל דילמה בעניין. הבחור זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו. השאלה צריכה להישאל אם קיים חשש לשיבוש הליכי משפט או שישנה סכנה לאנשים הנוגעים בעניינים הללו. הבחור זכאי כרגע לחלוטין לא חצי ולא רבע. רק בית המשפט יכול לקבוע את אשמתו או זיכויו. לגבי שאלת נישואיו אין מניעה בכך. האם אנסים ורוצחים לא מתחתנים ומביאים ילדים?!האם פדופילים לא מתחתנים?! למה עולה אצלך שאלת נישואיו? האם יש אפשרות לאסור על אדם להתחתן?! זו זכות יסוד של האדם ללא קשר למעשיו.

שיתחתן!!!

אם היא מוכנה לקבל אותו,שיערב לה!!! אבל שלא יביא ילדים לעולם!!!!!!!!!!!! יש הורים שאסור להם להיות הורים!!! ואני אגיד לך משפט הרבה יותר חזק, יש לי כמה שמות של אנשים בראש שאם לא הייתי דתיי'ה הייתי רוצה שיסרסו אותם!!! זו אמירה נוראית,אני יודעת. אבל האנשים האלה רק גורמים ויגרמו לסבל לאנשים שהכי קרובים להם-לילדים שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האם את חושבת

שלאותה אם מנתיבות יש את הזכות להביא עוד ילדים אחרי שהתעללה מינית בילדי'ה??? שלאותו 'רב' יש הזכות להמשיך לחיות עם אישתו וילדיו לאחר שהורה על עריכת 'התיקון' לילדים???

את מעלה שאלות נכונות

רק שקשה להשיב מבלי לדעת את כל הפרטים. אם אני ארחיב את כל המקרים נוכל להביא כדוגמא את החולים הסופניים שמביאים ילדים או את כל חולי הנפש למיניהם או בכלל נקבע שלזונות ומסוממים אסור להביא ילדים. העניין הוא,עד לאן את רוצה להגיע כדי למנוע מאנשים להביא ילדים. אני מכירה מקרים בודדים שבהם אסרו על הורים להביא ילדים בגלל הזנחה או חוסר טיפול בהם. היום לכל אדם מוקנית זכות יסוד להביא ילדים לעולם בלי קשר למעשיו או מחדליו.

למעלה