דיייי.אני לא יודעת מה לעשות.דברו.

דיייי.אני לא יודעת מה לעשות.דברו.

אמי דתיה.גם אני.אך ירדתי קצת כי קשה לי ומאד.אני רבה איתה הרבה!!!

למדתי בפנימיה חרדית לא מזמן.עזבתי.

לא מצא חן בעיני אימי.פיתחתי קשר עם בנים.ואז הפך ריב קשה איתה...

אמיתי 21

New member
אבל לאנכי הקטן גם למדתי את זה

דמ"י עש"ו על בשרי ואין דרך פשוט חייבים מסגרת פשוט לפי דעתי תחפשי מקום יותר טוב כי לפעמים יש מקומות קצת קשים יותר מידי לחיים ושלום

אמיתי 21

New member
מותר לשאל שאלה קצת מוזרה ?

דמ"י עש"ו אבל דבר ראשון יכול להיות שאת צריכה להבין את אמא שלך היא מפחדת מח"ו מדברים לא עלנו ודין למבין בגלל זה חשוב להיות קשורים לאיזה שהוא מסגרת לא חייב פנימיה רק עדיין קשה לי למה למדת חמש שנים במקום שאין לך חפץ בו ודבר שני מה שבר אותך שם ? דבר שני לאיזה זרם את קשורה ? את יודעת לקרה מסרים כאן בתפוז ?

5 שנים למדתי מרצון...סימתי לימודים.

השנה גם הייתי אמורה ועזבתי.אני חושבת שכרגש אני שיכת לזרם המסורתי

אמיתי 21

New member
אבל למה את ירדת ביהדות שלך

דמ"י עש"ו הרי זה לא קשור לפנימיה וגם מחרדית להיות מסורתי זה לא פשוט בכלל ובפרט על ההורים שלך מבינה , ולאיזה למה לך לצאת יחד עם בחורים ובמיוחד שאת יודעת מה את עשה להם בראש למיסכנים
את לא מכשילה את עצמך גם פוגעת באחרים ולא שח"ו שאני מטיף לך מוסר רק מסביר את יכלה לקבל או לא
לחיים ושלום

GLOCK

New member
אני בטוח ש..

בס"ד אמא שלך רוצה לטובתך ודואגת לך(תנסי להיות במקומה,ותביני) אם קשה במסגרת כלשהי,זה הכי פשוט לומר נמאס לי אני רוצה חופש וכו´. החיים מלאים בנסיונות,ולא צריך להתייאש. התחברות עם בנים,(אולי עשית את זה כדי "לברוח" מהכל). ברובה מביאה למכשולים רבים וכו´(לא צריך לפרט). החיים לא פשוטים. צריך לדעת איך להתמודד איתם,(אולי תנסי לשוחח עם רב) אני מקווה שזה עזר לך. העיקר לא להתייאש. בהצלחה!

vered_19

New member
מאוחר מידי אבל תגובה אחת...

תמיד אמרו לי "אין חכם כבעל הנסיון"... ואני עברתי את כל הכסאח הזה עם אמא שלי.. כי גם שנינו לא ממש באותו ראש.. ומנסיוני.. דעי לך... פשוט תסבירי לה שאת לא רוצה לעשות באמת רע, ובכלל תשתדלי לא להכנס איתה לויכוחים מיותרים, פשוט תגידי לה שזה ממש קשה לך ולאט ובקצב שלך את תשתדלי להיות בסדר.. מקווה שעזרתי לך אגב, אני ואימי היינו חתול ועכבר ויש אפילו מיושבי הצ´אט שיעידו.. והיום...... היום? אנחנו החברות הכי טובות עלי תבל! בהצלחה ורד[שכבר לא רבה עם אמא שלה]

אריאל1

New member
לי זה דווקא מתחיל לקראת

בכיוון ההפוך. בזמן האחרון אני מנסה הקפיד על דברים שונים והההורים שלי לא מבינים אותי. רק שאצלי זה לא מגיע לידי מריבה. אני מקווה שתצליחי לפתור את הבעיה שלך עם אמך.

למעלה