דיייייי כבר. קבלו החלטה אסטרטגית

חרדל_ש

New member
דיייייי כבר. קבלו החלטה אסטרטגית

אהלן לכן. אהלן גם לכם. שמתם לב שהפורום כאן מהוקצע משהו? אנשים כאן כותבים בנימוס חושבים לפני כל מילה כאילו הם באמצע איזשהו נאום לפני ועידת ישראל לעסקים. יאאלללללה. תתחילו להשתולל, להתפרע, להצהיר הצהרות אהבה. כמו שאני אוהב אתכם. עשינו עסק? אוהב (מאוד), חרדל``ש

מומי

New member
החלטה

ממש התעצבנתי....(בצחוק) קבלתי את ההחלטה כבר מזמן אני תמיד אשאר - אני. גם אם חרדל_ש או חרדל_ת יבקש ממני על ברכיו להשתנות. טוב לי ככה....... השאר - בעיה שלך (תתחיל לחפש). מומי

חרדל_ש

New member
תגובה למומי...

מומי יקירתי, צר לי שלקחת את מה שכתבתי בצורה אישית כל-כך... תישארי איך שבא לך (את בדרך כלל נואמת בועידת ישראל לעסקים?), זה מה שצריך בפורום... חוצמזה, כלום. יאללה ביי. נ.ב. חרדל``ש זה השם המלא שלי. הפירוש: חרדי לשעבר. לא חרדל_ש ולא חרדל_ת. סתם תיקון טעות.

מומי

New member
לחרדי לשעבר

אין לי כל כוונה להתעמת איתך בכל צורה שהיא ובכל זאת - כנראה שהפרש הגילים וההשקפות ו..... יוצרים את הפער בינינו. הייתי מעיז ואומר שאתה בגילך מנסה לשפוט, לתקן, להכתיב לכל העולם - זה קצת מוגזם. ובכלל אני גבר ולא אשה כמו שחשבת ורק יקירי יקראו לי - יקיר. סוף דיבור במחשבה תחילה. מומי. נ.ב. לא אוסיף תשובה על תשובה על.....וכו

חרדל_ש

New member
מומי יקירי ויקיר האומה...

צר לי שלקחת את דברי כל כך קשה. ממש צר לי. כפי שכבר כתבת אתה, גם אני לא מתכוון להתעמת אתך בשום נושא שהוא, גם לא ניסיתי לשנות ולעצב את העולם מחדש, כל מה שבקשתי (ולא דרשתי) זה שינוי קטנטן אם יש באפשרות החברים/ות כאן לעשות זאת... כנראה, שאתה לא מסוגל לעשות את זה. כנראה אתה רגיל לדמיין את עצמך נואם מעל בימות באירועים רבי עוצמה. כנראה אתה מפנטז את עצמך דורש מעל בימת הפגנת ענק בעד/נגד משהו, או לפחות עומד על בימת הדרשנים בבית הכנסת הגדול בעיר הקודש ירושלים...וחבל. אני בדרך כלל קורא לכל אחד או לכל אחת יקירי. ואני מתכוון לכך בשיא הרצינות. אדם שמכבד אותי מפני שאני אדם ותו לא, ראוי לתואר יקירי. חרדל``ש. נ.ב. איך התנסחתי? אה? איך אני? רציני ב-100%. עוד רגע והייתי משתגע...

זינגרה

New member
רצינות מוגזמת

חרדל יקר !! אני מסכימה אתך. גם אני חשתי באוירת רצינות היתר,הפלספנות המוגזמת של הפורום. אני בעד להעיר את רוח השובבות של בני הארבעים פלוס. לא כולנו כאלה רציניים......

חרדל_ש

New member
\ינגרה יקירי (או שמא יקירתי?) ההודעה מיועדת לכולם/ן

אהלן לך. א. צ`מע/י. אני מאוד רציני. לכן אני כאן. אל תהרוס לי את בני הארבעים :) ב. אני בסך הכל בן 19 (עכשיו תנדו אותי???), אני כאן כי (מה לעשות?) החיים ביגרו אותי מהר מדי (לצערי) ואני אוהב את בני ובנות הארבעים (לא. אני לא דו-מיני), אבל, אני אוהב אותם/ן מחייכים/ות ומשועשעים/ות מעצמם/ן ולא קפואים/ות. אוהב, חרדל``ש (=חרדי לשעבר) נ.ב. שמתם/ן לב ל`פוליטיקלי קורקט`יות שלי? עם הנוסח לגברים ונשים? כל הכבוד לי...

למעלה