דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

broken child

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

די STOP מספיק זהו חלאס FIN DIE די די דיייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אי אפשר למחוק את עצמי כרגע וכן אפשר למחוק כאלו הודעות מטומטמות?! תמחקו אותי,אבל לגמרי.

inner light

New member
את ממש רוצה שזה יימחק אה?

זה לא מה שיימחוק אותך. הכאב עדיין יהיה קיים.... רוצה להגיד מה קרה? מחבקת אותך

מצטרפת למורן

בתור אחת שכל הודעה שהביאה לפה הציפה את המנהלות (סייפן לרוב) בהתחננויות למחיקה אני ממליצה שלא למחוק.. ורק כי המחיקה הידנית הזאת לא מוחקת את הרגש.. רק מוחקת אותך מדפי הפורום אבל ממש לא מעבר לזה.. תספרי מה קורה?

broken child

New member
כלום והכל ואין לי כח למלחמות יותר

אני לא תינוקת ואני לא של אף אחד ודי די מילים לאט יפות כרגע אני לא רואה כלום עייפה מדי ומעבר לזה.עייפה מהמחשבה שמחר אני אצטרך לחפש לי איפה לישון ואני פשוט רוצהנ לישון עכשיו ולא לקום. כי אין לי כוח,אני חסרת.

why23

New member
לינור..

את חייבת להגיד סטופ ... את עוברת כל כך הרבה צמתים ולוקחת כל כך הרבה פניות לא נכונות כשהפנייה הכי חשובה שאת צריכה לעשות זה עם עצמך.. את צריכה להחליט שנמאס לך להיות חולה שהעולם בחוץ מחכה לך.. אל תתני למחשבות החולות כל פעם להפיל אותך.. יש לך לא מעט נקודות אור.. את חייבת לרצות להבריא .. בלי הרצון הזה שום דבר לא שווה ולא יקרה.. לא יכולה להגיב יותר את ההודעות החמודות והמתוקות של "קבלי חיבוק" כי הגיע הזמן לעשות בשביל עצמך להבריא... הלכת להילרית.. תמשיכי ללכת .. תני לעצמך לחיות את חייך.. רוצה תתני לעצמך צ'אנס.. מגיע לך.. כמה עוד הודעות עצובות את רוצה לכתוב??? כמה עוד דמעות את רוצה להזיל.. ?? מצטערת אם כותבת בנימה כועסת.. בעצם לא אני לא מצטערת כי הדברים האלה צריכים להיאמר.. ואת כן תינוקת .. את תינוקת שעכשיו צריכה ללמוד לעשות את צעדיה הראשונים לבד.. צעדיה הראשונים לכיוון הבראה וחיים .. את חייבת לעשות לעצמך wake up call את רוצה לפקוח עיניים בעוד כמה שנים ולהבין שכלום לא השתנה?. מאוד מקווה שהתשובה לזה היא לא כל החיים עוד לפנייך ויש לך עוד כל כך הרבה לחוות ולעבור .. תאמצי את החיים אלייך לא את המחלה לא את הכאב.. תחבקי את החיים חזק חזק .. אף אחד לא יחבק אותם בשבילך... אם לא תעשי את הסוויץ' בראש שום חיבוק שיתנו לך פה ושום "הודעת אהבה" לא יעזרו .. אם את לא מוכנה לקבל את האהבה הזאת תפסיקי לתת את כולך לכולם תני את עצמך קודם כל לך!!!

broken child

New member
לא רוצה הודעות אהבה וחיבוקים יותר

לא רוצה להבריא לא רוצה לא רוצה להדגיש?

why23

New member
אין צורך..

רק להיפטר מהציניות כי עליי היא לא עובדת..

broken child

New member
זה לא אמור לעבוד על אף אחד,אני אהיה

צינית אם בא לי ואני אכתוב מה שבא לי ואהיה הכי מגעילה וביצ'ית שאפשר. למה לא? אפשר למחוק אחר כך. זה מה יש.אין לינור שהיכרתן.הנה לינור האמיתית שלא אכפת לה מכלום. מאף אחד מלבד עצמה והמחלה שלה. FIN

why23

New member
שתינו יודעות שזה לא נכון

את לא רעה ואת לא ביצ'ית... אין לך גנים כאלה בגוף. לא משנה עכשיו מה אני אגיד כי את לא רוצה לשמוע..

broken child

New member
תקראי אותי ותאמרי את זה שוב,אבל

תהיי כנה עם עצמך. כי אני בדיוק מה שכתבתי. זה לא עניין של גנים,או שכן-וואלה. מפלצת יוצרת מפלצת. מסתבר.

why23

New member
תתפלאי ..

אני מכירה לא מעט מפלצות שלא יצרו כאלה.. ואת לא מפלצת.. ואני מצטערת אבל כבר אין לי כוחות לחזור על זה .. את פשוט לא מקשיבה...

broken child

New member
לא הילה זה לא קשור,עניתי לך.

פשוט אין לי זין לכלום. הלוואי שיכלתי להתפוצץ ול... טוב אני ארסן את עצמי כרגע שאני לא אעבור על התקנון ואכתוב "טריגר" חה.טריגר אעלק. שמישהו ילחץ כבר על הטריגררר המזדיין הזה

צליל 18

New member
../images/Emo14.gif

אולי במקום למחוק את עצמך תמחקי כבר מהחיים שלך את כל מה שהורס אותך???

למעלה