דייג לילה

yiftah k

New member
דייג לילה

חיפשתי קצת לגבי דייג בוס בלילה, ולא מצאתי הרבה. איך כדאי לדוג עם בוס בלילה? אם איזה פתיונות, איזה דגים יאכלו? תודה רבה, יפתח.

קצת תשובות

כעקרון, אין שום בעיה לדוג עם בוס בלילה. כמה דגשים: את המצוף אתה מסמן עם סטיקלייט (מהסוג הדק יותר), אחרת לא תצליח לראות אכילות.לחילופין - תדוג על רגש. בטיחות - בדיג לילה לא כדאי לקחת סיכונים ועדיף להפעיל יתר זהירות. שומר נפשו ירחק משובר בלילה בים רוגש. קל, בטוח ונעים הרבה יותר בלילות שיש (לפחות) מעט ירח (אני יוצא מנקודת הנחה שתדוג משובר). מעבר לבטיחות, קח בחשבון שככל שהים עובד יותר וככל שהלילה חשוך יותר (ירח), כך גם קשה יותר לעקוב אחר התנהגות המצוף, ויהיו לך הרבה פספוסים. הפתיונות - אותם פתיונות. הדגים שיאכלו - אותם דגים (קראס ובורי בעיקר, לגבי קומוניסט - אני לא משוכנע). קח הרבה ריסוס, תצליח ותספר איך היה.

אביחי36

New member
האמת שאראס(הדג לא האדם),לא

פעיל בלילה....ולגבי הפתיון,תמליח שניצל,לבבות עוף והודו וכ"ו...אומנם לשניצל אין ריח מושך במיוחד,אבל אפשרי לדוג איתו...הייתי ממליץ לך להכין גם בצק מסטיק,ותוסיף לו ממש מעט ערק,הריח אטרקטיבי מאוד!....

../images/Emo207.gif זירזור חוף (חיפוש בייביס)

יציאה ב 12:00 ראש הנקרה , אכזיב. מתחיל עם X-RAP על הסלעים, מרדפים של לוקוסים קטנים ללא תקיפות, מחפש את הגדולים אך ללא הצלחה, מחליף לנוצה... חורש כל הדרך לאכזיב - בנקודות עומק אחרי 4 שעות, שלושה ניקלים פחות (סלעים [שיטת פאפא....]) חוזר לרכב בלי דגים עייף אך מרוצה.... לראות את הנוצה של מאמון טסה וקופצת במים, עושה לי חשק לנגוס בה.... אנסה שוב בהמשך השבוע כשהם יגיעו תדעו ראשונים עד אז......

iliak6

New member
נצל"ש, איך מגיעים לחוף הסלעי בט"ו באשדוד?

צריך לחנות במצודה וללכת דרומה, או לחנות בחניה היותר דרומית (מול ט"ו) ואז ללכת דרומה? תודה מראש,

בקרוב זה יתחיל ....למרות שיש סנוניות

תדרים כ 40 קילומטר מאכזיב ...כדאי מאד בהצלחה בבאות

bigi100

New member
בלילה הכי טוב סקומברי

תמליח אותו הוא כזה טוב כי הוא ממש מסריח אין עליו ובלילה הכי טוב לדוג על רגש בלילה אין מצב שאתה לא תרגיש אכילה טובה

למעלה