דיוקנים עצמיים...

נעמה ע.

New member
דיוקנים עצמיים...

מעת לעת נעצרת מציצה במראה, בוחנת פנים שאינן מוכרות לי מוצאת בי זמנים אחרים, ערבובים מתחמקים העזות וחיוכים גנובים שלא חשבתי שאמצא. מעת לעת מודדת עצמי במבט מבחוץ. תסתכלו עליה, על הילדונת הזאת שחושבת עצמה לעולם ומלואו. ותמיד בסופו של דבר תבוא השלמה. מלטפת את ראשי בחמלה ולוחשת ברוך, אך בציניות מה- את בסדר, את בסדר, ברווזון מבוהל בתחפושת ברבור. ---- וכמה שלא אנסה וכמה שלא אתקדם תמיד- בדיוק באמצע הפיקוד תמלא אותי החרדה הזאת חוסר האונים הזה וארגיש שוב כמו באותה הפעם כשהייתי בת שש ומצאתי בית ריק. הלכתי ברחוב וחיפשתי את אמא ובכיתי והשמים נפלו על ראשי.

נעמה ע.

New member
לקסנדרה- בעיה שיש לי עם הפורום...

אני נערה דתית, ואני מאוד משתדלת להקפיד לא לקרוא דברים אסורים, זאת אומרת ספרות שכוללת תיאורי אלימות ומין מוגזמים... והפורום הזה, לצערי, מלא בהם... העניין הוא שאני רוצה להישאר בפורום, מאוד חשוב לי לפרסם דברים שכתבתי ולקבל תגובות- ואני חושבת שיש חשיבות גם ליצירה שבאה ממקום דתי דווקא... במיוחד שאין הרבה יוצרים דתיים היום... אז זאת בעיה בשבילי. אני לא אומרת מה צריך לעשות לדעתי, אבל בכל זאת- זו בעיה עבורי והייתי רוצה לדעת מה דעתך.

*קסנדרה

New member
נעמה יקרה

נעמה דווקא אני אחת המנהלות המקפידה יותר עם הצנזורה והאיסורים בפורום הזה, אותו אני מנהלת, ויעידו כמה מהכותבים-היוצרים הוותיקים כאן. היו לא מעט מלחמות, והפורום הזה נחשב אחד הפורומים היותר מצונזרים. אני לא מרשה שימוש במילים גסות ובוטות, ונמחקו פה הודעות למכביר מהסיבה הזו. אבל, להפוך את הפורום לסטרילי, איני יכולה. אני בהחלט מתחשבת בטעמך ובשמרנותך, אבל,,,,,,. אשמח אם תיטלי חלק בפורום ותשתלבי, כמובן שאינך חייבת לקרוא את מה שנוגד את המוסריות והחינוך שלך. בהצלחה קסנדרה

נעמה ע.

New member
בסדר, תודה... ../images/Emo13.gif

אם כי, כמובן, זה לא תלוי לא בטעמי ולא בשמרנותי... זה עניין של דרך חיים. מה עם תגובה ליצירה?

*קסנדרה

New member
זכרונות........

נעמה יש משהו תמים בכתיבת, אך התמימות מהעבר. אהבתי את הרעיון שאת מודדת את עצמך במבט מבחוץ - זוהי הבחינה היפה ביותר אותה יכול אדם, לעשות לעצמו. אכן, רצוי מפעם לפעם. אהבתי את הרעיון
קסנדרה

נעמה ע.

New member
אולי זה בגלל שאני בסך הכל בת 16 ../images/Emo13.gif

ובניגוד לאנשים אחרים, אני לא חושבת שצריך לאבד אותה בגיל הזה... לא הבנתי את כוונתך ב"התמימות מהעבר".

Crazy_Bitch

New member
נעמה וקסנדרה

תראי, אני מכבדת את האמונה שלך ויותר מזה אני מכבדת את מה שכתבת (ממש ממש יפה), אבל אני חושבת שלכל אחד מאיתנו, בתור יוצר או יוצרת, יש זכות להשתמש בחופש הביטוי... בין אם אלו תאורי אלימות או מיניות כלשהם, או כל דבר אחר אני לא חושבת שמותר למישהו להגביל אחר. ולקסנדרה- אני לא חושבת שזה בסדר להגביל כתיבה של מישהו, אפילו שאני נמנעת מלהשתמש במילים גסות. לעומת זאת, אני חושבת שצריך להגביל משהו שעלול להסית או לפגוע באדם כלשהו. בכל מקרה- את מנהלת את הפורום, אז אני תחת כלליך. ביי ביי, שני.

למעלה