דיון על רוני

תשמעו דקה..כנסו זה באמת חשוב..

אני מפחדת שפוגעים ברוני יותר מדי בצבא... כאילו יש שמועות שהיא כבר בוכה וזה..אני לא יודעת אם להאמין או לא..ואין לי גם דרך לברר את זה.. וגם אם היא תדבר עם אמירה(נגיד) היא תתנהג כאילו לא קרה כלום כדי שלא נדאג לה ואני בטוחה בזה!! היא תעשה את עצמה שלא נדאג..אבל אני בטוחה שהיא באמת בוכה שם וזה לא שמועות.. אני פוחדת שיתייחסו אליה יותר מגעיל מעכשיו..מבחינת החיילות.. כולנו יודעות כמה בנות יכולות מגעילות כשהן רוצות ועוד במיוחד בנות שמקנאות. אני פוחדת בגלל שהבנות יכולות לרדת לה לחיים...כמה שהיא חמודה,חברותית ומלאת מוטיבציה לשרת בצבא. אני יודעת שזה נשמע כאילו אני מדברת על אחותי הגדולה אבל בשבילי רוני חשובה כמעט כמו אחות.. אם יעשו לה משהו נוסעת לזיקים והולכת להפוך שם את הבסיס טירונות..אפילו בלי שההורים שלי יסכימו לי ואם לא יתנו להיכנס אני אמצא איך להיכנס!! אני רצינית לגמרי...אני לא מדברת באוויר ואני לא מסטולה בגלל שעכשיו עשרה ל-1 בלילה..אני צלולה לחלוטין..אני כותבת ויש לי דמעות בעיניים..פשוט ככה...

Sweety Shiri

New member
../images/Emo140.gif

גם אנחנו דואגים, אבל אני בטוחה שרוני חזקה, היא ממש חזקה, פיזית ונפשית... נראה לך שאם יעשו לה כל מיני דברים אנחנו לא נדע על זה, נראה לך שלא יהיה מי שיעמוד לצידה בזמנים קשים? בטח שיהיו, כל מי שאוהב אותה יתמוך בה, חוץ מזה, אני בטוחה שהיא תישאר ותעבור את זה כמו גדולה, היא ממש חזקה...

אני מתחרפנת..

אני דואגת לרוני..כל פעם שאני מנסה לישון אני חולמת עליה בוכה בבסיס ומתעוררת ושוב מתחילה לבכות ומתחילות לי צמרמורות בגוף..
נראה לכם היא חזרה היום הביתה?

ממ...תקשיבי רגע../images/Emo42.gif

כולנו דואגים לה, וכולנו מכחישים את השמועות שהיא בוכה. חוץ מהבות שם יש גם מפקדים ועוד המון אנשים שהיא יכולה לפנות אליהם, אבל רוני מסוגלת להתמודד מולם לבד,כמו הקטע עם המעריץ המטורף
היא התמודדה עם זה, אז היא תתמודד גם המכשול הזה ושום דבר לדעתי לא ימנע ממנה לשרת בצה"ל
ולא, אני לא מסטולה כי 7 וחצי בבוקר [יום שבת
אהמ אמירה
אהמ] אני מתכוונת להכל ברצינות
אנחנו מאחלים לה את כל הטוב שבעולם,שתצליח [נו ברור שתצליח
] להתמודד עם הכל
והכי חשוב:שתצפצף על כ=ו=ל=ם

גם אנחנו דואגים..

אבל אל תדאגו יהיה בסדר רוני תעבור את הצבא הזה עוד שבועיים וזהו
אין לכם מה לדאוג...

pilpilonet5

New member
דיון על רוני

אני יודעת שלא מכירים אותי פה בפורום כי אני מגיבה פעם בהרבה זמן ולא הרבה תגובות בגלל שאין לי ממש זמן בגלל הצבא או שפשוט אין לי מה להגיב, משבטוח אני נכנסת להתעדכן קבוע. אחרי שקראתי כל משפירסמו עליה בעקבות הגיוס שלה ממש התאכזבתי מיחס של אנשים, יש כל כך הרבה אנשים שמקבלים פריבילגיות בצבא (מותרות, יחס אחר) אבל כשמדובר ברוני אז זה כאילו פרוטקציות ומתחילים סתם ללכלך מאחורי הגב, לאנשים יש מן קנאה מגעילה כזאת או סתם חוסר פירגון שלפעמים נורא קשה לי להבין, אני לא מצפה שכולם יעריצו אותה ויאהבו את משהיא עושה אבל לפחות כבוד מינימלי כלשהו. דווקא בגלל שהיא מפורסמת אז זה מוסיף לה קשיים במשהו דיי קשה שנקרא צבא בעיקר בהתחלה. דבר ראשון אם לרוני היו פרוטקציות היא לא הייתה עושה טירונות במקום המסריח הזה שנקרא זיקים!!!, הייתי שם פעם אחת ביום מבטחים בטירונות לא מזמן. דבר שני אז מה שהיא מתקלךחת לבד יש לה מספיק סיבות לכך ובאמת שכל חיילת שמרגישה לא בנוח להתקלח עם כולן יכולה לבהקש להתקלח לבד אף אחד לא מונע את האפשרות הזאת מאף אחת אז שכל העיתונאים יסתמו את הפה. דבר שלישי בקשר לבנות שאיתה בטירונות אם הן באמת מתקשרות להורים שלהן ומדברות ככה עליה אז ממש בושה מצידן, כי הדבר הכי חשוב בצבא זה האנשים ואם האנשים חראות אז כלום לא שווה!!! אני בטוחה שרוני קורעת את התחת כמו כולן ואם למישהו נראה שלא אז זאת ממש אטימות כי בצבא המפקדים מתייחסים לכולם באופן שווה ולאף אחד לא איכפת מה אתה עושה באזרחות. נמאס לי כבר מאנשים אטומים שמלכלכים סתם. הייתי חייבת לפרוק את זה. וזאת כבר הפעם השניה שאני מתעצבנת מהיחס לרוני, יש משהו שפירסמתי פעם בפורום אחר עליה. תגידו לי מה אתם חושבים על זה ומה לדעתכם רוני יכולה לעשות כדי להתמודד עם כל משהיא עוברת עם הגיוס שלה.

נסיכת pop

New member
אמי, אני מצדיעה לך../images/Emo24.gif

אמרת פה דברים שלכמה אנשים לא היה ברור. ואת בתור אחת שעכשיו עושה צבא אמרת כזה דבר...אז באמת

perrinat

New member
את יודעת מה...

גם לי היו כמה דקות כאלה... [זה ממש עשה לי פלאשבק לטירונות שלי
] אבל אני חושבת שבאמת אין מה לדאוג, כל בת שניה בוכה בטירונות, אז מה אם כותבים את זה בעיתון? חצי מהדברים זה המצאות.... אני מאמינה שרוני חזקה והיא תעבור את זה

MaY1212

New member
מורוש כולנו דואגים לה...

בגלל זה אסור לנו להאמין למה שרושמים ותיראי כבר עבר שבוע מהשירות, בטיל... היא חזקה והיא תקרע אותם... קטן עליה, צריך רק להאמין בה ותוך פחת משבוע היא כבר בקרייה...

batelush161

New member
נכון!

אומנם כולנו דואגים לה אבל בטוח שהיא מסתדרת כבר שבוע עבר ועד מעט הטירונות תיגמר! היא חזקה והיא יכולה להתגבר על הכל!

אני מסכימה איתך בנות יכולות להיות

ממש ביצ'יות כשהן רוצות ומסכנה בטוח יש מלא קנאה מסביבה ולא יודעת אם היא בכתה אבל אני מקווה שהיא תהיה חזקה ותראה לכל המפגרות שקוראות לעצמן טוראיות מאיפה משתין הדג ושישמרו את הקנאה לעצמן כי הן היו מתות להיות כמוה והיא עטשה כבוד לצה"ל ומשמשת דוגמא. אבל לפי דעתי הכל קרה בגלל שהתקשורת נכנסה לה עמוק לחיים וכל מה שיא עושה או לא עושה..

למעלה