דיון חדש: סדרת "המורדים".

eviv

New member
צריך לבטל את הצנזורה

קודם כל גם לפני תחילת השידורים של המורדים בנות צעירות התלבשו בבגדים לא צנועים אבל זו לא הסדרה אלה ה"אופנה" של היום אני לא בעד לבוש חושפני אבל למה מפריע לך שאנשים לובשים מה שבא להם זה לא תפקיד המשטרה למנוע פשעים? אתה לא יכול לבוא בטענה לאנשים שהם מגרים סוטים ואז הם נאנסים!!!

EverMan

New member
רוב העם הזה רואה שיטחיות

וגם מצביע שיטחיות (עלה ירוק ?! שינוי ?! אם זאת לא שיטחיות לשמה אני לא יודע מה כן)

המורדים-זבל ברמה הכי נחותה שיש.

אפשר להגדיר את כול ההיסטריה מסביב לסדרה הזאת בלא פחות מתופעה. בתור מדריך ח´ בנוער העובד והלומד נתקלתי במפגש עם הילדים בתופעות השליליות של הסידרה הזאת. אין הבחנה בין פנטזיה למציאות, בתור מבוגר שצפה בפרק אחד(וזה ממש הספיק לי) התוודעתי לקיצוניות המסוכנת של הסידרה,לבוטות. ניכר שכוככבי הסידרה התבגרו מהר מדי, ילדים בני שלוש עשרה רואים בהם מודל לחיקוי וחבל. לפי דעתי צריך לשדר את התוכנית הזאת רק אחרי עשר בלילה כך שקהל הצופי ם לא יהיה קהל צעיר מדי.

eviv

New member
מסכים איתך...

גם הצנזורה אמרה את מה שאמרת ולכן היא גם החליטה לצנזר את הקטעים המיניים שלא מתאימים לצופים בשעות המוקדמות אחראי על זה יו"ר ערוצ עשר... אני חושב שלא שמו את הסידרה בשעות הצפייה שהיו אמורים לשים זה רק מראה כמה אנשים מוכנים לעשות בשביל כסף ערוץ 110 יודע שאם יאחיר את התוכנית פחות יראו אותו ואז הפירסומות יהיו שוות פחות זו הסיבה שהוא משאיר את התוכנית בשעה הנוכחית

לִ י ר ן

New member
אני, לצערי הרב, ראיתי "המורדים"

עד היום בו אירע, לא עלינו, הטבח בתל אביב. אפילו שחלקכם לא תסכימו איתי, פיגוע הדמים הקשה, הנורא והצמרר ההוא בת"א הוא מה שגרם לי להתעשת, לפקוח את העיניים ולהבין שכמה שרואים את השטויות האלה וחיים באשליה ובפנטזיה, אי אפשר להתעלם מהמציאות הקשה שקיימת במדינה שלנו. כך שהסידרה הזאת גם בוטה, גם אלימה, וגם מהווה מודל גרוע לחיקוי אצל בני הנוער.

לִ י ר ן

New member
לא יודע, אבל בכל מקרה,

במוקדם או במאוחר הייתי מפסיק לצפות בסידרה כי היא ממש לא לאנשים כמוני.

CANDY MAN

New member
משהו אקטואלי ביותר!

היום בעיתון "תל אביב" שמצורף לידיעות אחרונות יש כתבה גדולה על הנזקים של "המורדים" בבית ספר אחד מרחו חרא על תיק של תלמידה, בבית ספר אחר הפיצו עיתון וכתבו בו כל מיני רכילויות ושקרים על בנות ובנים (הומו, זונה, אוהבת את.., מכוערת, שמנה וכו´) בעוד בית ספר חבורה של ילדים הקימו קבוצה שנקראת "המסדר" שלקוחה מהמורדים והם איימו על תלמידים, הרביצו לאחרים וניצלו את הכוח שלהם. הם משתמשים בסמלים מהמורדים, בקללות וברעיונות שהם לקחו מהעלילה. בקיצור, הסידרה דופקת לילדים את המוח ויש לצנזר אותה או להגביל אותה לשעה מואוחרת יותר... אני לא יודע עד כמה זה יעזור אבל המצב הנוכחי הוא בלתי נסבל... ואת זה אומר אחד שמחשיב את עצמו ליברלי לבלב ובנפש!

q Hadar p

New member
שלום, היצטרפתי לפורום,הנה תגובה שלי

אין ספק שהסידרה הזו מזיקה לדרך המחשבה של הצעירים שצופים בה, ולא חסרים מקרים איומים שהסידרה גרמה להיתרחשותם, ואף בכיתה שלי יש השפעה מן הסידרה הזו... אני רק לא מבינה למה לא מורידים אותה מהמסך כבר.. בסידרה משולבים קטעי פורנו, ואני לא מאמינה שיש הורה לילד בן 5 שהיה רוצה שהילד שלו יחשף לתוכן כזה, הגיע הזמן שרשות השידור תתחיל לעשות את עבודתה ותעביר את הסידרה לשעת צפייה למבוגרים.

q Hadar p

New member
אופס... יש סתירה בדברים שאמרתי..

היתכוונתי לומר שאו שהרשות תוריד את הסידרה, או שתעביר אותה לרצועת שידור של מבוגרים.

Levos

New member
אומנם לא ראיתי אף פרק מהסידרה

(איך זה קרה? נדמה כי כולם כבר שמעו עליה) אבל לדעתי אין לצנזר שום סדרות. אם הילדים עד כדי כך מטומטמים כדי לעשות במציאות את מה שמראה הסידרה, זו לא אשמת הסדרה. גם אחרי שהתחילו לשדר את פאואר רנג´רס אמרו שילדים קטנים יתחילו ללכת יותר מכות וכו´, אבל כמעט בלתי אפשרי לקבוע היכן צריך לעבור הקו של צנזורה. ניתן לראות קטעי פורנו בכל זמן (בערוץ הסרטים למשל וכן בערוץ האופנה משודר תוכן שאינו מתאים לילדים 24 שעות ביממה). לכן לדעתי צריך לתת לילדים לצפות בסידרה, ורק ללמד אותם את ההבדל בין דימיון ומציאות.

eviv

New member
אין מקום לצנזורה בכלל

לא צריך צנזורה כי אי אפשר ומסוכן לצנזר דברים שלא בא למישהוא עליהם מסוכן לצנזר דעה כי אי אפשר להגיד איזו דעה היא נכונה ואיזו לא בימיוחד בדימוקרטיה שזזכות כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה מה שכן צריך ליהיות וועדה ממלכתית חיצונית שלא תיהיה מושפעת מלחצים של ערוצים להגביל שידור של תוכנית לשעות מסויימות

שטויות~!

צריך לקבוע אמת מידה מסוימת על פיה תנוהל המדינה אסור לא לצנזר, יש דברים שפוגעים באנשים ולאחרים הם לא בונים, אז מותר לצנזר.

אלטרנטיבה חינוכית

אתם כולכם בעלי הכבלים והלווין, נאלצים לצפות או לא לצפות בכל מיני סדרות נוראיות, שטחיות, ו"קוליות" (טוב, זה היה קצת יותר אקטואלי אם ההדיון היה נערך כשלשולנו היו מורידים 6 שנים לפחות מהגיל) בעוד שאני , אדם ללא כבלים ולא ממניעים כספיים, צופה בסדרת הילדים הטובה, החינוכית והבוגרת ביותר, שאלתיאל קוואק. סדרה נהדרת, עם הומור ומסרים פוליטיים (כולם זוכרים את דולף , הדיקטטור העומד בראש מפלגת העורבים עם שפם ותסרוקת היטלראיות, אבל יש עוד הרבה מעבר לזה, כולל ערבי עם כאפיה וזיפים). בכל מקרה, מה בעצם התכלית של הדיון הזה?

למעלה