דיון-גרסאות אולפן או ביצועים לייב?

דיון-גרסאות אולפן או ביצועים לייב?

היהודים תמיד הוגדרו כ"להקת הופעות" בגלל ההופעות האנרגטיות והכובשות שהם נותנים. יש שירים שבמעבר ללייב מקבלים ביצועים שונים ומשתפרים ויש שירים שמאבדים משהו בדרך... 1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? קדימה, להפעיל דחפורים!

עונה לעצמי...

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? אני חושב שיוב גוטו בליב מי הוא הדוגמה הכי טובה לאיך לוקחים שיר שבביצוע המקורי שלו הוא קצת יבש ונותנים לו ביצוע קצבי וטוב. התוספת של הצלצולים האלה, המקצב המהיר יותר והצרחה של איים אין לאב פשוט עושים את השיר הרבה יותר טוב. כנ"ל מחפש תשובה, תעזור לי ואינטרמת. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? אני חושב שלגרסה המוקלטת של גניבה יש מן חספוס כזה שלא עובר לביצועים החיים. תענה לי בהופעה קצת מאבד מהאינטימיות של הגרסה המוקלטת לדעתי. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? עושים את כל הסיפור חצי בלדה, חצי רועש. כמו שעמדו לעשות בעיר הנוער ירושלים אם ההופעה לא הייתה נקטעת באמצע. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? פאדר בביצוע האקוסטי שהם עשו בסיבוב חורף.

The Kinslayer

New member
יווו דיון כייפי!

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? Where Do you Go, המאה העשרים, עוד מעט, אמן, Oh Lord, הימים שלנו, עישן האלוהים. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? אלה, כאילו. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? שמים לאורית אוזניה שהיא באמת תכול לשמוע משהו ממה שהיא שרה.
נו, מה אני אעשה שהקולות שבסוף של כאילו נורא לא נשמעים משו?
4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? עוד מעט.

jinjer trip

New member
לעניין../images/Emo45.gif

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות?עוד ארון, י-ו-ב ג-ו-ט ט-ו,ג'קי, כל הסיפור כמו בעשור., דונט לייק. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?הזמן שלך. לדעתי בהופעות הוא לא עוצמתי כמו הגירסת אולפן. וגם תענה לי אותו דבר.. אין כמו בדיסק. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב?כל הסיפור- גירסת בלדה+ גירסה מהירה. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי?אני לא אהיה אבל הייתי רוצה הופעה עם דונט לייק ואת לירנינג ואת פאדר ואת יוב גוט טו ואת תעזור לי

Kinky DeviL1

New member
היי

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? אני רואה דם 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?יכול להיות ומחפש תשובה 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? הרבה יותר קולות שניים ולעבוד על שירה כי לפעמים הם סתם צורחים בלי לשים לב...חח 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? לא'דע אני לא הולך..

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? לא קל,כל הסיפור,וור דו יו גו,יבגטו,עוד מעט,הו לורד,קיל מי,לעוף 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? מחפש תשובה,אלה,עוד ארון ויכול להיות 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? שבהו לורד יעשו תסולו כבר סמעק!!
,יותר אקוסטיקה מידי פעם,עיבוים חדשים לעיתים קרובות יותר 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? לא קל,עוד מעט וור דו יו גו!!

../images/Emo26.gif

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות?
ג'קי, וור דו יו גו, שחק אותה, דונט לייק, פעמון מלחמה. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?
תענה לי, הזמן שלך 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב?
אמממ 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי?
באוויר

לפידוווווווו../images/Emo99.gif

איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? ג'קי, כאילו, דונק לייק, הו לורד,עוד ארון עם פתיחת קלידים וכמובן-גנווה שכולם מתחילים לשיר לפני הזמן
.
איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? טיפה בים.
איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? כן, האמת שכמעט את כולם.
איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? לא אהיה בזאפה, אבל ליפול רק עם קלידים יוכעל להיות בנזונה. (לא שיש כזו גרסה, אבל נו, שיבינו ת'רמז)

Tomer TR

New member
אללה ../images/Emo72.gif

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? לא קל, מקום אחר, ug2bm, מלחמה שקטה, אינטרמת, סוף העולם, טיפה בים, סמי, לעוף ועוד ארון עם האינפקטד בהתחלה 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? אין תמיד לדעתי, בכל זאת הם יכולים לתפוס אותך בהופעה, אז נכון לעכשיו אני מעדיף מהאולפן את: תענה לי, קח אותי, המאה העשרים, אמן ובסוף תבכו 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? - דונט לייק כמו בעשור וניצנים - ג'קי ותעזור לי כמו בתקופת יפתח היה הכי טוב (יותר עצבני) - כל הסיפור קוקטייל בלדה+רגיל (גם רק רגיל יכובד) - לשנות את העיבודים המוכרים של השירים פה ושם ולא רק את הסולואים, מותר לנסות יותר דברים חדשים גם אם הם הזויים על השירים המוכרים. לא יזיק מידי פעם - קאברים מידי פעם יכול להוסיף - אלבום חדש 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? מה שבא ברוך הבא

מפעילה דחפורים...

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? מחפש תשובה, הימים שלנו, טיפה בים החדש, לעוף, לפעמים, הזמן שלך ובסוף תבכו. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? לא קל, יכול להיות, גניבה ותענה לי. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? כל הסיפור- התחלה שקטה ואז מהיר. Oh Lord עם הסולו. וכל שינוי יבוא לי בטוב, בתכלס
.
4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי- I'm in love
, כ"כ. 'אלוהים' ואחריו סוף העולם. ושיתחלפו קצת בשירים, זה יהיה נחמד
.

נשמת

New member
הזכרת לי את המחפירה..שמישהו יביא

את הדיוקן של אורית. 1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות?
דונט לייק
לעוף
מלחמה שקטה
המאה העשרים
ליפול
שחק אותה 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?
לא קל
טיפה בים
לפעמים
פאדר 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי?
לפעמים
לא קל
לעוף
אמן
מקום אחר
המאה העשרים
ליפול
יובגטו

נשמת

New member
מחרשה*!

(
אוהבת את הלייב כמו שהוא, רק להוריד את תום מטיפה בים)

אחלה שאלון

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? שחק אותה, מלחמה שקטה, מחפש תשובה,לפעמים,הזמן שלך, טיפה בים,לא קל, ג'קי, where do you go 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם? אמן, תענה לי, גניבה 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? כל שינוי הוא טוב. הכי בא לי בכל הסיפור, התחלה שקטה ואז רועש. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? אלוהים, הימים שלנו, מחפש תשובה, תענה לי, הזמן שלך, where do you go.

../images/Emo210.gif

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? מלחמה שקטה, מחפש תשובה 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?קח אותי, המאה העשרים 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב?לא עושים אותם 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? לא לשמוע.

dilan angel

New member
אמממממממ../images/Emo110.gif

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? יובגטו, דונט לייק, גנבה ועוד מעט 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?OH LORD ופאדר 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? של OH LORD לא משו.. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי: הלוואי שהייתי מגיעה לזאפה

yuvizz

New member
עיגולים שחורים במקום עיניים..

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות?הזמן שלך, מלחמה שקטה,פאדר, לא קל, ho lord, מחפש תשובה,לפעמים,יכול להיות, ווא דו יו גו.. [P:], תענה לי. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?גניבה, אלה, תענה לי. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב?כל הספיור- חלש, ואז חזק.. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי?ביצוע... אממ... אלוהים.

מתנות

New member
הדחפורים התעייפו.

You've Got, Were Do You Go, עכשיו את. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?
לא קל (סתם כי תמיד שומעים את הקהל ולא את תום), פעמון מלחמה. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב?
אני לא יצירתית. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי?
Were Do You Go, פעמון מלחמה, לעוף, אמן. (מתגעגעים אליך כאן
)

שמיקי

New member
יאללה בא לי

1. איזה שירים אתם הכי אוהבים לשמוע בהופעות? סמי, תעזור לי, פעמון מלחמה 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?בעיקרון כל השירים השקטים יותר 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב? לא דעת 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי? אנלא הולכת, אבל אני רוצה לשמוע את תענה לי בהופעה, סעמק דווקא כשהפסקתי ללכת להופעות הם התחילו עם תענה לי.. נבלות

כשהשמיים מתבהרים קצת.

את האמת שזה לא כ"כ קבוע. יש את השירים הקבועים שבלעדיהם אי אפשר לסגור הופעה כמו "עוד ארון","תעזור לי","יובגטו" וכו', ויש את השירים ה-"נדירים יותר" שמושמעים פעם ב...ואתה כ"כ מחכה לשמוע אותם כבר. זה מאוד לא קבוע. 2. איזה שירים תמיד ישמעו הכי טוב בגרסת אולפן שלהם?
"תעזור לי" זה היחיד שעולה לי לראש כרגע. 3. איך הייתם משפרים חלק מהביצועים בלייב?
חחח אני לא במצב של להתעמק עכשיו
. 4. איזה ביצוע הייתם רוצים לשמוע בזאפה ביום רביעי?
את האמת שלא משנה לי כ"כ הביצוע אבל העיקר שיהיה סוף העולם
.

למעלה