דיון-איך לסייע (אם) לחברים בטיפולים

דיון-איך לסייע (אם) לחברים בטיפולים

אז ככה יש לנו זוג חברים היא פוליציסטית מובהקת יש להם ילד איקקלומין מאחר והגיע די בקלות המתינו מספר שנים בכלל איקקלומין נתפס ודי בצדק אצל רבים כאקמול ולא מכניסים עצמם תחת מטריית בעלי בעיות פוריות. החליטו לנסות ולא מצליחים, האיקקלומין לא מביא את הביוץ המיוחל ומכאן כמובן קשה להמשיך השאלה שרציתי להביא כאן לשיחה היא כזו מצד אחד כולנו כאן לא אוהבים שכל העולם יודע לספר לנו על מחולל ניסים פה ועל מרפא קונבנציונלי אגדי שם מצד שני ככאלו שבעסק יש לנו הרבה ידע לתרום מצד שלישי חנה ואני נושאים על גבנו שבע הפריות כך שאנחנו אולי דמות שיש בה גם חוסר אופטימיות (הם רק התחילו בזריקות הורמונים) מצד רביעי כולנו פה יודעים כמה לתמיכה יש משקל רב ועזרה עצומה או במילים אחרות, כמה הפרה צריכה להניק וכמה העגל צריך לינוק בוקר טוב ליאור

סבאח אל ח´יר טו יו טו../images/Emo42.gif

אני רואה את העניין כפשוט למדי: החברים הנ"ל יודעים מהי ההיסטוריה שלכם בתחום טיפולי הפוריות , רייט? ז"א שאם העגל ירצה לינוק - הוא ידע איפה לחפש את הפיטמה , רייט אגיין?. בקיצור - במקומכם הייתי אולי אומרת להם בעדינות שתשמחו להיות להם לעזר מבחינת אינפורמציה וייתכן שגם הייתי נוקבת בעובדת הימצאותו של הפורום. ירצו - יאכלו , לא ירצו - אין מה ללחוץ בנדון. יש אנשים שהם פחות פתוחים ופחות משתפים בבעיות שלהם (כמוכם וכמוני למשל). זו דעתי.

עידית ד

New member
הפרה צריכה להניק לפי בקשת העגל ../images/Emo80.gif

לדעתי לא צריך "לאנוס" במידע כששואלים אותי אני עונה ועוזרת אני לא רוצה להלחיץ אף אחד וגם לא לתת אינפורמציה מייאשת. לתמיכה יש משקל רב אבל לפעמים הצד השני לא זקוק לתמיכה הזו. בוקר טוב עידית

עמית@

New member
אני דיסקרטית ../images/Emo11.gif

אם מישהו ירצה לדעת- אני לא מסתירה ולא דוחקת, אבל אני בהחלט שמחה לעזור, בעיקר שזה נושא שמעסיק אותי בכו אובססיביות- אז אני שמחה לחלוק, ואני הרי יודעת כמה זה מטריד. אבל לכפות? חס וחלילה, מי שלא רוצה ומעדיף לטרוף את עצמו מבפנים- זכותו המלאה, אני לא אחטט.

עידית ד

New member
../images/Emo32.gif בקשה אישית...

בעבודה אני לא מצליחה לפתוח את המסרים ואני רוב היום במשרד. לכן כשאני רואה שיש לי מסרים ואני לא מצליחה לפתוח אותם אני ממש לא מצליחה להרגע... לא עובדת, לא אוכלת, לא מתרכזת, עצבנית
בסוף יפטרו אותי בגלל מסר שלא נפתח... וגם לא נעים לי שאני לא חוזרת למי ששלח לי מסר (רק בלילה כמובן). אז יקרים שלי המייל שלי פתוח להצעות ומי ששלח לי היום בבקשהההההה שישלח לי שוב למייל שיהיה לנו יום מדהים עידית

אלסי

New member
אני דוקא שלחתי לך מסר

לפני שבוע בערך ולא ענית! [תפוז נעלב עד עמקי החרצנים].

אלסי

New member
גם אני יש לי ../images/Emo32.gif

סתם לא בא לי לפתוח הודעה ולספר שיש לי מצב רוח מחורפן לגמרי. ההורמונים האלה ,שכל כך מחכים שהם יעלו ויראו שההריון קיים ומתפתח תקין, יורדים להם כמו בספר (חבל שלא עלו כמו בספר) ועם כל זה שטוב שהגוף חוזר לעצמו זה עדיין עצוב לראות את זה על דף הבדיקות. אני שאכלתי עכשיו יופלי ולא גדלה לי הלשון.

אני חייבת לחייך רגע (בגלל היופלי)../images/Emo6.gif

ולגבי כל היתר - ממש לא עושה לי לחייך. לפחות את אחרי , מתאוששת כמו שצריך והגוף שלך נקי ומכין עצמו לקליטה מחודשת ומוצלחת (כך תקוותי) של עובר עתידי.

עמית@

New member
אני מתעבת את הפרסומת הדוחה הזו.

אבל היוגורט ממש טעים (אבל מה זה השמות האלה? קיווי חייכני???) אלסיונת- שמחה לשמוע שהגוף מתנקה ועוזר לעצמו לשוב לתיקונו- עצוב שזה לא עובד להפך- עצוב מאוד. אני מקווה שתתחילי מחדש עם גוף מחוזק יוגורטית ולשון מושחזת. אני איתך עמית
חג מולד שמח

נועם@בת

New member
מאחר ומוצרי חלב אצלי הם מחוץ

לתחום, אני נאלצת לסמוך על טעמם של אחרים
אלסי, איזה עולם מוזר. לחכות ולראות שהבטא יורדת זאת התעללות שמונגדת לאמנת ז´נבה. אבל אם כבר את שם- אז טוב שזה יורד בקצב הנכון. כן, עצוב לראות ירידה, שכל הוויתנו מחכה לעליה. אז נמישך לחכות לה, כולנו.
נועם

אלסיונת

זה טוב שהגוף חוזר לעצמו, וכן זה עדיין עצוב וכואב. ועכשיו הפרדוקס הבא הוא לחכות למחזור, שיביא עימו תקווה חדשה בטיפול חדש. אני מזכירה שאני עדיין כאן בשבילך אם את צריכה משהו שולחת חיבוק חזק ועוטף זוהרה

yaelhul

New member
אלסי עם הלשון הקטנה... ../images/Emo3.gif

איך את מצחיקה לשלב בהודעות שלך עצב וקריצה... לגבי ההורמונים, אני מקווה בשבילך שההתנקות מהם תשטוף גם חלק מהמשקעים ותאפשר לאור ולאוויר לחדור לנפש ולבטן ולהאיר את הדרך מבפנים. מחבקת אותך חיבוק גדול בשביל לעזור להכיל את העצב. יעל (שהאיש שלה הודיע ש"יופלי" לא נכנס הביתה רק בגלל הפרסומת הדוחה)

אלסוס

צר לי שהיית צריכה לעבור את האכזבה ואת האיכס הזה אבל מתוקה שלי עכשיו תשאבי המון כוחות מחודשים לבוא עם התחלה חדשה ולהגיד אונה לכם הצלחתי ותראי שאני צודקת ואני אוכל להגיד לך אמרתי לך. טוב תנוחי עשיו לאיטך ותמשיכי הלאה אני איתך לכל אורך הדרך אוהבת נורה

עידית ד

New member
אני אומרת לך הדוורים נגדנו ../images/Emo123.gif

שלחתי לך ושלחתי לך שיט זה שוב לא הגיע את יודעת מה... זה הרמז הכי חזק שאנחנו צריכות להפגש מתוקה שלי מייל ארוךךךךךךך בדרך אלייך
עידית

לפעמים לא יודעים מה מפסידים

כשהגענו להפרייה הראשונה עוד לא היינו בפורום בת דודה הציעה לדבר עם זוג שהרה בהפרייה השלישית היא נתנה לנו את הטלפון שלהם לא התקשרנו חשבנו מה כבר יוכלו לעזור ולהגיד שרופאים לא יודעים אחרי שהגענו לפורום הבנו בדיעבד שזו הייתה החמצה לא קטנה שיש הרבה דברים שרופאים לא אומרים כי הם לא תמיד מעוניינים ובצדק מבחינתם להכנס לעומק הרגשות, שיש דברים שכה ברורים להם שלא חושבים להגיד אותם כל פעם מחדש, שאין להם את הזמן להגיד. יש את הטיפים הקטנים שלפעמים עד שלא כתבו אותם לא היינו יודעים לשאול עליהם לא תמיד קל לשאול שאלות כי נראה שמה שיש זה מה יש וזהו ליאור

אולה *

New member
אני בטוחה ( ../images/Emo3.gif ) שהחברים יודעים

איך הושג ההריון שלכם! לכן, הייתי רומזת שאתם יכולים לעזור, והם יחליטו לבד האם לשאול יותר. יש אנשים שמעדיפים עזרה חיצונית, ולא עזרה מהחברים הקרובים. אולה.

אלסי

New member
זה לא הרצון שלנו להעניק שיקבע

אלא הצורך של הצד השני במידע. בתור פריקית של קונטרול ששאבה אינפורמציה עוד לפני הטיפול הראשון ,ותרמתי ללא מעט לחצים אישיים והתנגחויות עם הרופא שלא הבין לאן אני רצה,היום בדיעבד קצת מצטערת שזו היתה הגישה שלי. אני גם רואה ומשווה לאחרים שעוברים טיפולים הרבה יותר רגועים (עד כמה שזה אפשרי) כי הם לא מחפשים באובססיביות מה הלאה ומה הרופא פיקשש. דוקא לקראת ה-IVF הראשון אספתי פחות מידע והייתי הרבה יותר רגועה. שורה תחתונה-לא להציע אם לא מבקשים.(אלא אם אתם עדים לרשלנות רצינית בטיפול).

היי ליאור בוקר טוב ../images/Emo98.gif

אני גם חושב שאין טעם לדחוף מידע בכוח כי זה רק יכול להרחיק את החברים שלכם ממכם יכול להיות שהם עדיין לא ממש מאמינים שהם הגיעו לכזה מצב של טיפולים ועינינים וקשה להם לקבל את זה אז לא כל שכן לקבל עזרה כל שהיא מחברים שלהם אני מאמין שזה עדיין קשה להם להיפתח אליכם עדיין אני יודע שאני ושרה כש התחלנו את הטיפולים גילינו שיש לנו זוג חברים שגם עבר איזשהו טיפול (יותר מאוחר גילינו שהיא בסך הכול עברה צילום רחם וזה פתח לה את הסתימות בסך הכול) אבל הינו צריכים את עזרתם כי אמא של אותה אחת היא אחות ואני באותה תקופה עוד לא ידעתי להזריק וזה היה לנו מאוד קשה לבקש מהם לקשר בינינו לאמא שלה למרות שידענו שהם עברו "טיפולים" אז מה שאני מציע בכול אופן זה שפשוט תיתנו להם את ההרגשה שאתם שם בישבילהם ותנו להם לדעת שיש פורום שמתעסק בבעיות האלה ונותן תמיכה והם כבר יעשו את הדרך לבד סמוך עליהם זה יכול לקחת קצת זמן אבל זה יגיע יצא לי קצת ארוך לא היתכוונתי שלכם ב חייוך גדול המחייך

הבהרה

עד כה באמת רק הזכרנו להם שיפנו כשירגישו בנוח לא נדנדנו בכלל יצא לדבר רק לאחרונה בנושא כי גם לה וגם לי היו החודש יומולדתים הפנינו אותם לפורום כמובן תראו - ארבע שנים שמעו מאיתנו עלינו אז זו לא תגלית עבורם שאנחנו עם בעיות פיריון... ליאור

למעלה