התמונות מפורום בחדרי חרדיםדיווח מהלילה: אוטובוס התהפך סמוך למ. מורשה
דוברות הצלה גוש דן: סמוך לשעה 1:45 התקבלה קריאה במוקד מד"א, על אוטובוס אוטובוס אגד קו 972 שהתהפך בעליה לכביש 5 לדרום כוחות גדולים של כונני הצלה גוש דן הוזנקו למקום. מנכ"ל הצלה גוש דן הרב אשר שלומוביץ, שהגיע ראשון למקום מספר: "הגעתי למקום יחד עם כוחות גדולים של מתנדבי 'הצלה גוש דן'. מדובר באוטובוס שככל הנראה נהגו איבד שליטה, והוא התהפך. מסריקה שערכנו עלה, כי האוטובוס היה ללא נוסעים נוספים, מלבד הנהג, שפונה במצב קל ע"י אמבולנס של מד"א - הצלה גוש דן לביה״ח בלינסון
למה מחקת את הרישוי שלו ?דיווח מהלילה: אוטובוס התהפך סמוך למ. מורשה
דוברות הצלה גוש דן: סמוך לשעה 1:45 התקבלה קריאה במוקד מד"א, על אוטובוס אוטובוס אגד קו 972 שהתהפך בעליה לכביש 5 לדרום כוחות גדולים של כונני הצלה גוש דן הוזנקו למקום. מנכ"ל הצלה גוש דן הרב אשר שלומוביץ, שהגיע ראשון למקום מספר: "הגעתי למקום יחד עם כוחות גדולים של מתנדבי 'הצלה גוש דן'. מדובר באוטובוס שככל הנראה נהגו איבד שליטה, והוא התהפך. מסריקה שערכנו עלה, כי האוטובוס היה ללא נוסעים נוספים, מלבד הנהג, שפונה במצב קל ע"י אמבולנס של מד"א - הצלה גוש דן לביה״ח בלינסון
לא אני מחקתילמה מחקת את הרישוי שלו ?
88-244-01 סניף חוף הכרמל.למה מחקת את הרישוי שלו ?
דיווח מעכשיו; כביש 6 תאונה אוטובוס ומשאיתדיווח מהלילה: אוטובוס התהפך סמוך למ. מורשה
קו 337 סופרבוסדיווח מעכשיו; כביש 6 תאונה אוטובוס ומשאית
הוכרז אר''ן בכביש 6 ממחלף שורק לקרית גת, מדובר בת''ד בין אוטובוס למשאית כוננים שיוצאים נא לעבור לגל #1 גל ארצי ולדווח שם ומס מירס ויציאה.
3 הרוגים, ו עשרות פצועיםקו 337 סופרבוס
תאונה קשה לפי הדיווחים.
קו 377 מטרופולין. ראשון>נס ציונה>רחובות>ב"ש.קו 337 סופרבוס
תאונה קשה לפי הדיווחים.
זכורות לי תאונות דומותקו 337 סופרבוס
תאונה קשה לפי הדיווחים.
מסתבר שזה כביש 85 צומת גילוןזכורות לי תאונות דומות
אני זוכר תאונה דומה בקו 405, ותאונה נוספת בצפון שאינני זוכר את פרטיה (כביש 89 ליד כרמיאל).
מי זוכר?
בתמונה: התאונה היום, צילום משטרת ישראל.
תאונות מהסוג הזה ימשיכו להתרחש.זכורות לי תאונות דומות
אני זוכר תאונה דומה בקו 405, ותאונה נוספת בצפון שאינני זוכר את פרטיה (כביש 89 ליד כרמיאל).
מי זוכר?
בתמונה: התאונה היום, צילום משטרת ישראל.
באמת תופעה תמוהה ומוזרהתאונות מהסוג הזה ימשיכו להתרחש.
במדינת ישראל בוטלו השוליים בכבישים ע"י הקמת מעקות "בטיחות" שאינם משאירים די רווח שיכול לאפשר למשאית/אוטובוס/רכב רחב מכל סוג שהוא לעמוד בשול.
כל רכב רחב שנקלע למצוקה ואינו יכול להמשיך לנסוע, אוטומטית נכנס לסכנת חיים.
עכשיו ככה:
א. היעילות של מעקות הבטיחות מלכתחילה מוטלת בספק גדול מאוד, ובמקרה של דו"ג המעקות הללו הם הגליוטינה שתקצץ איבריו של רוכב שסתם החליק.
ב. כבר החלטתם לדחוף את המעקות הללו? לפחות שימו אותם 3מ' מהקו הצהוב של השול.
ג. מתי יהיו במשרד התחבורה אנשים שאשכרה מבינים משהו בתחבורה?
עדכוןדיווח מעכשיו; כביש 6 תאונה אוטובוס ומשאית
הוכרז אר''ן בכביש 6 ממחלף שורק לקרית גת, מדובר בת''ד בין אוטובוס למשאית כוננים שיוצאים נא לעבור לגל #1 גל ארצי ולדווח שם ומס מירס ויציאה.
אין קו מראשון לציון לבאר שבעעדכון
מספר הרוגים ועשרות פצועים.
זק"א: עידכון: מדובר ב- 30 נפגעים בהם 4 קשה 1 הרוג.
קו 337 ראשון באר שבע
דובר מד"א, זכי הלר: בהמשך לתאונה בכביש 6 דרום חובשים ופרמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי לכ-20 נפגעים, בהם: מס' הרוגים, פצועים קשה, בינוני וקל. עדכון בהמשך
מס' טלפון 052-3696444
אין 30 נפגעים שם.....
2 הרוגים.
בסביביות 15 נפגעים ברמות שונות.
אוטובוס סופרבוס ומשאית זבל
פיקוד 10 במקום מדווח על הרוג ופצועים רבים, ביניהם פצועים קשה.
מסוקים של 669 הוזנקו לארוע.
יש לבנתיים 3 הרוגים
יש קו אוטובוס מראשון לציון לבאר שבעאין קו מראשון לציון לבאר שבע
האוטובוס שנפגע ההוא של מטרופוליןיש קו אוטובוס מראשון לציון לבאר שבע
קו 377. אבל לא נראה לי שהוא של סופרבוס.
כן בקטע שבין שורק למאחז בשני הכיוונים.האוטובוס שנפגע ההוא של מטרופולין
377 נוסע על כביש 6?
אתה לא מעודכן...,אין קו מראשון לציון לבאר שבע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.