דיווה, זה בשבילך... את יכולה למסגר, ולתלות בשער הפורום... או אצלך בחדר... או לזרוק לפח....
ג גונדרי New member 5/10/06 #1 דיווה, זה בשבילך... ../images/Emo203.gif את יכולה למסגר, ולתלות בשער הפורום... או אצלך בחדר... או לזרוק לפח....
דיווה, זה בשבילך... ../images/Emo203.gif את יכולה למסגר, ולתלות בשער הפורום... או אצלך בחדר... או לזרוק לפח....
C cheshire9 New member 5/10/06 #3 ברכה ! מה את עושה שם ? את יכולה כבר לרדת.... מצאנו את השעון של אמא כבר לא צריך לחפש אותו ברקטום של כל מיני בחורים ......
ברכה ! מה את עושה שם ? את יכולה כבר לרדת.... מצאנו את השעון של אמא כבר לא צריך לחפש אותו ברקטום של כל מיני בחורים ......
ג גונדרי New member 5/10/06 #4 טוב, אם נודה באמת..... ../images/Emo203.gif הכרזה הזאת הרבה יותר מתאימה לנו..... עצוב....
ש שו על New member 5/10/06 #6 חחחחחחח אתה 10 אני לא דומה למשקפופר , אין מצב אבל , זה תאור מצב מעולה . חכה יש כאן כמה חדשות
S scalla New member 5/10/06 #8 שמע... הזו עם הציצים הענקיים מימין מלמעלה ... אתה חייב להבהיר אותה בcurves או משהו. זה פשוט הורס. (מעצבים אף פעם לא מפרגנים ... אה?!). אבל באמת שאחלה של הדבקות.
שמע... הזו עם הציצים הענקיים מימין מלמעלה ... אתה חייב להבהיר אותה בcurves או משהו. זה פשוט הורס. (מעצבים אף פעם לא מפרגנים ... אה?!). אבל באמת שאחלה של הדבקות.
ג גונדרי New member 5/10/06 #9 דווקא בתמונת ה'מסיבה' ../images/Emo203.gif אין כמעט הדבקות.... חוץ מאיזור אחד שטיפה מילאתי, הכל היה ככה במקור....
דווקא בתמונת ה'מסיבה' ../images/Emo203.gif אין כמעט הדבקות.... חוץ מאיזור אחד שטיפה מילאתי, הכל היה ככה במקור....
ק קצת דיווה New member 5/10/06 #13 ../images/Emo9.gif תודה מותק עכשיו צריכה רק לבדוק עם תפוז איך אני משנה את התמונה בשער.. ואם אין בעייה לשים תמונה שכזאת..
../images/Emo9.gif תודה מותק עכשיו צריכה רק לבדוק עם תפוז איך אני משנה את התמונה בשער.. ואם אין בעייה לשים תמונה שכזאת..