אז בואי כבר אני מחכה
א אכטונג בייבי New member 10/11/06 #1 דיווהההההההה ../images/Emo124.gif את חייבת להזדיין בדיוק כשאני מגיעה לפורום סעמקקקקקקקקק... תגמרי כבר
דיווהההההההה ../images/Emo124.gif את חייבת להזדיין בדיוק כשאני מגיעה לפורום סעמקקקקקקקקק... תגמרי כבר
א אכטונג בייבי New member 10/11/06 #11 לילה טוב גילעד, עייפתי את עצמי וגם שיעממתי... דבר אחד להבטיחך, הצ'אט הזה, מכירה אותו.. לא משהו... [תאמין לבחורה זולה, לא הפסדת דבר!]
לילה טוב גילעד, עייפתי את עצמי וגם שיעממתי... דבר אחד להבטיחך, הצ'אט הזה, מכירה אותו.. לא משהו... [תאמין לבחורה זולה, לא הפסדת דבר!]
א אכטונג בייבי New member 10/11/06 #2 יווווווו סעמק כולכם מזדיינים עכשיו? מה זה אורגיה ענקית ואותי לא הזמינו????? קומווווווווווו אני במצב עוררות משהו... שמישהו ישחק איתי משחק... פליז פליז פליז [אני אתן לכם לנצח...]
יווווווו סעמק כולכם מזדיינים עכשיו? מה זה אורגיה ענקית ואותי לא הזמינו????? קומווווווווווו אני במצב עוררות משהו... שמישהו ישחק איתי משחק... פליז פליז פליז [אני אתן לכם לנצח...]
א אכטונג בייבי New member 10/11/06 #10 והאמת אני בכלל לא מצליחה להיכנס לצ'אט, המחשב שלי עדיין חצי דפוק (אני משתמשת בחצי השני)...
ל ליידי בל New member 10/11/06 #12 כמה רעש את עושה../images/Emo124.gif יאללה בואי אני יחתוך לך מפאי התפוחים, או יש גם עוגת שוקולד. שעוד הספקתי אתמול לאפות לשבת
כמה רעש את עושה../images/Emo124.gif יאללה בואי אני יחתוך לך מפאי התפוחים, או יש גם עוגת שוקולד. שעוד הספקתי אתמול לאפות לשבת