דיברתי הבוקר עם העו"ד שלנו

דיברתי הבוקר עם העו"ד שלנו

לגבי הבחורה שמצאה חן בעינינו, הוא אמר שאין שום סיכוי שהועדה תאשר אותה מכיוון שאין לה אפילו את תעודת הגירושים עדיין. הוא אמר שהפרוטוקול שהיא העבירה לנו מבית המשפט אינו מספק ולא קובע שהיא גרושה. אז אנחנו מתקדמים הלאה, מפרסמים היום עוד מודעה במקומונים ומקווים לטוב. מקסימום אם לא נמצא מישהי תוך חודש-חודשיים אולי בינתיים היא תקבל את תעודת הגירושים. שבוע טוב לכולנו !!!

מירבי*

New member
דניאל, עוד כמה זמן היא אמורה לקבל

את תעודת הגירושים שלה? בכל מקרה כדאי לכם לבדוק גם אפשרויות אחרות ולא לחכות לה. בהצלחה

היא אמורה לקבל את תעודת הגירושים

תוך מינימום חודש-חודשיים. לכן אנחנו לא מתכוונים לחכות לה, ורק אם בסוף לא נמצא מישהי אחרת נבדוק איתה שוב.

מירבי*

New member
דניאל, חודש חודשיים זה ממש לא הרבה

זמן, אם היא מוצאת חן בעיניכם נסו לבדוק את האפשרות לקבל אישור עקרוני מאביבה, מי כמוך יודע כמה קשה למצוא פונדקאית שתניח את הדעת, אם זהו המכשול היחידי, שווה לבחון שוב את הדברים. בינתיים, כדאי לעשות את המבחנים הפסיכולוגים כדי לחסוך בזמן. בהצלחה

חודש חודשיים זה לא ממש הרבה אם

זה באמת חודש חודשיים... הבנתי ממנה שזה מינימום הזמן שזה יכול לקחת, מקסימום הזמן יכול להיות גם כמה חודשים טובים (ואולי אפילו חצי שנה) כך שאני לא רוצה לסמוך על זה. חוץ מזה שאני לא ממש רגועה, הייתי רוצה לראות עוד כמה בנות לפני שנחליט סופית. בינתיים דיברתי כבר עם מכון האבחון בראשל"צ ואני אמורה לקבוע איתם תאריך. יום נעים !

מירבי*

New member
דיברת עם מכון שלם?

אנחנו עשינו שם את האבחון והם נהדרים, הפסיכולוג שטיפל בנו הוא ד"ר מרדכי שרי, את יכולה למסור לו ד"ש חמה מאיתנו. בהצלחה

כן, דיברתי עם ד"ר מרדכי שרי

והוא נשמע מאד נחמד, הוא אמור לחזור אלי לקבוע לנו תור.

שני 4

New member
דניאל, אם הבנתי נכון : את מחפשת

פונדקאית עכשיו דרך מכון???

אולה כבר ענתה לך...

הכוונה למכון לאבחון פסיכולוגי את יודעת שאנחנו מעדיפים לעשות את זה באופן עצמאי ולא דרך אחד המרכזים זה לא סותר את זה שאת מרוצה, כנראה שכל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו...

בנדה1

New member
אנחנו מחר נפגשים עם סוכן בטוח

וזהו. נלבן עוד דבר או שניים עם האם הנושאת שלנו (אתם רואים מאני משתדלת לא לקרוא לה פונדקאית...) ובאופן עקרוני אנחנו מוכנים לוועדה. לא האמנתי לרגע שנגיע לשלב הזה. בשבוע הבא נעבור עם העו"ד והמלווה שלנו על כל התיק ונגיש אותו ואז אני אתחיל להתקרצץ לאביבה. אני עדיין חוששת שמשהו יתחרבש ברגע האחרון וכבר נמאס לי להיות במתח, אני רוצה לדעת שהכל ילך כפי שזה צריך להיות. תחזיקו אצבעות.

milanat

New member
בנדה הנחמדה../images/Emo140.gif

רוצה לאחל לך המון המון הצלחה!
מילנה

שני 4

New member
בנדה היקרה הי:

מה שלומך? קודם כל אני לא מבינה מדוע את משתדלת לא לקרא לה "פונדקאית" אלא אם נושאת? למרות שבעצם שני ההגדרות זהות? את לא אוהבת את המונח "פונדקאית" כי לי ממש לא מפריע,כי זה באמת ככה.... אבל לא חשוב החשוב: אני מאחלת לך הצלחה רבה רבה רבה.... בכל התהליך של הועדה,ובעזרת השם של ההריון. מירבי טוענת שהתקרצצויות עוזרות לפעמים,במיוחד על אביבה אז קדימה... מחכים לבשורות טובות. דרך אגב- מה קורה עם התרומת בייצית? הרצת את הענינים?

מירבי*

New member
מחזיקה חזק את כל האצבעות ורוצה

להזכיר לך כמה דברים חשובים: לצלם כל מסמך שאתם מעבירים, לבדוק את מספרי תעודת הזהות שלכם ושל הפונדקאית על כל מסמך, לוודא שהשמות כתובים נכון, ולעבור שוב ושוב על רשימת המסמכים שאתם צריכים להגיש כדי שלא יהיה מצב שהתיק שלכם יגיע לוועדה לא שלם ובגלל זה יהיה לכם עיכוב נוסף. וחוץ מזה, המון המון בהצלחה.. ותזכרי שהתקרצצויות הוכחו כמועילות..

אוסוש

New member
בנדה, אני מאד שמחה שמצאתם

"אם נושאת" ומקווה שתקבלי אישור מהרררררר!

למעלה