דיבוריות!!!

דיבוריות!!!

במה אתם משתמשים? יתרונות חסרונות של דיבוריות יש לי מכשיר שתומך בלוטוס אז יש לי עכשיו יותר מדי אופציות: מכשיר קבוע לרכב\ אוזנייה אלחוטית\ דיבורית בלוטוס קבועה (ויש גם כל מיני תוספות כמו ג'י פי אס מובנה והרבה שטויות) מה אתם ממליצים?

oleg_kh

New member
דיבורית BT קבועה

שומעים מצויין, גם אותי וגם אני אותם... דיבורית של JATY מסלקום, יש כזאת גם באורנג'. יתרון שאתה נכנס לאוטו לפעמים אם זאת נסיעה קצרה אז לא צריך אפילו להוציא את המכשיר מהכיס, ישר עם ההתנעה המכשיר מתחבר לדיבורית.... אין כל מיני קדיחות מכוערות ומתקנים בגודל חצי אוטו על הדשבורד, חסרונות שאין טעינה אבל בשביל זה יש מטען לרכב ככה שאם לפעמים צריך לטעון לא בעיה. כמו כן אם יש כמה נהגים או כמה מכשירים אין מה לדאוג הדיבורית מתאימה להכל. אוזניה לדעתי לא נוח, מכשיר קבוע סתם ענק ומכוער. הפתרון הכי טוב זה או דיבורית קבועה למכשיר הספציפי או דיבורית BT.

Jony man

New member
יש לי גם את הדיבורית הזאת. האם גם אצלך כל פעם

שנכנסים לאוטו צריך להדליק אותה? היא נכבית לבד אבל לא נדלקת לבד כשאני נכנס לאוטו וזה מאוד מעצבן. גם צריך שהבלוטופ' של הפלאפון יהיה תמיד פתוח. זה לוקח בטריה לא?

oleg_kh

New member
יש לך בעיה אני חושב

מה זאת אומרת להדליק אותה? אין איך להדליק אותה היא נדלקת מהסוויץ'. אם אתה מתכוון לחבר אותה לטלפון אז אתה צריך שה-BT של הטלפון יהיה תמיד דלוק ושהדיבורית תהיה מוגדרת אצלך ב'אביזרים שלי' ככה שלא צריך כל פעם לעשות חיבור מחדש אלא היא מתחברת אוטומטית לטלפון. תלך למי שהתקין לך ותגיד שאתה רוצה שהיא תתחבר איך שאתה מתניע ואתה לא רוצה ללחוץ על שום כפתור. לגבי ה-BT זה נכון שהוא אוכל סוללה אבל זה המחיר שצריך לשלם בשביל הנוחות, וזה לא אוכל כל כך הרבה סוללה... כשאתה הרבה זמן מחוץ לרכב אתה יכול לכבות אותו (בלילה וכו')

exclosive

New member
איזה מכשיר יש לך? לי יש SE והדיבורית

האורגינלית שלו ממש זוועה. לעומת הנוקיה שהיתה אצלי או הטלפון הקבוע ( מומלץ מאוד ) ברכב השני.

למעלה