דחוף

דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאוו אנשים אני לא מבינה אתמול לא ראיתי מיכאלה כי לא יצא לי (הופעתי) אז חשבתי שאני אראה היום את השידור החוזר! אבל אין שידור חוזר!! למה?!? אילו.. כאילו.. מתי יהיה השידור החוזר שמגיע לנו?!!?!?!?!?! וד"א- הופעתי יחד עם נועה פורת על אותה במה. בואנה תקשיבו אין לה שיער בכלל!!!! ולא רק זה היא ממש פיצקית! בטלוויזיה עושים אותה ע-נ-ק-י-ת לעומת מה שהיא! והיא גם מעצבנת במציאות.

גלעדוס

New member
לא היה אתמול מיכאלה!

הלוו, זה היה ערב יום העצמאות! ברור שלא היה! ומפה ההודעה מופנית ל-הד0וש היחידה- נו, קיבלת ביאוס נכון??? אחרי כל ההתנשאות שלך את נדפקת בסוף!

וואי יעלי איך היה?אני מקווה שנהנית

מאמי:) חחחחח מגנייבב..חחחחחחחחחחח "בואנה תקשיבו אין לה שיער בכלל!!!"את רצינית?!חחחחחחחחח.. ואממ לא היה אתמול מיכאלה אבל היום יהיה:)

היה ממש ממש כיף../images/Emo70.gif אין כמו במה../images/Emo70.gif

וכן- פשוט אין לה שיער! יש לה ממש קצוץ קצוץ דק דק בקושי יש שיער. זה ממש עצוב!!!! ואיזה מתוקה את!

Netuuu

New member
חחחח וואללה יעל היא הייתה שם??

לא ידעתייי!! למה לא הראית לי?? גדוללל חחחח... וכן, זה ידוע שאין לה שיער, יש לה בעיה בצמיחה

למעלה