דחוףדחוףדחוףדחוף מישו אולי יודע מה קורה עם ווסט בכריסמס (יענו-איפה יהיו) ומתי ברי עובר ללונדון???
C chenwest New member 22/9/04 #1 דחוף../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gif מישו אולי יודע מה קורה עם ווסט בכריסמס (יענו-איפה יהיו) ומתי ברי עובר ללונדון???
דחוף../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gif מישו אולי יודע מה קורה עם ווסט בכריסמס (יענו-איפה יהיו) ומתי ברי עובר ללונדון???
C chenwest New member 22/9/04 #3 כן ראיתי שיצאת תארתי לעצמי שזה התנתק לך מה נסגר איתו היום באמת? והצלחת בסוף לשנוע את השיר?
C chenwest New member 22/9/04 #10 סליחה המורה זרינה אני לא יעשה את זה שוב.....חח אממ...אופס-כבר עשיתי את זה שוב.....חח (יעשה=אעשה......)
סליחה המורה זרינה אני לא יעשה את זה שוב.....חח אממ...אופס-כבר עשיתי את זה שוב.....חח (יעשה=אעשה......)
C chenwest New member 22/9/04 #11 אממ....בחופש??.....לאאאא../images/Emo10.gif לא אני טסה-חברה שלי תהיה בכריסמס בלונדון-והיא שמעה שהם יהיו שם בזמן הזה...אני רוצה שתשיג לי חתימה או משו אז אני צריכה לברר בשבילה פרטים
אממ....בחופש??.....לאאאא../images/Emo10.gif לא אני טסה-חברה שלי תהיה בכריסמס בלונדון-והיא שמעה שהם יהיו שם בזמן הזה...אני רוצה שתשיג לי חתימה או משו אז אני צריכה לברר בשבילה פרטים