דחוף.....

מצב
הנושא נעול.
דחוף..... ../images/Emo10.gif

דחוף.....

בבקשה עזרו לי חיפשתי באתר של אגד ולא הצלחתי למצוא איזה קו מוביל מתחנה מרכזית לקיבוץ נירים מחר (יום ראשון) בסביבות השעה 14? אני חייבת תשובה עד מחר אז בבקשה בבקשה תענו לי....

ה דרומי

New member
הקו למ.א אשכול משם יש פיזור שלרכבי

דחוף.....

בבקשה עזרו לי חיפשתי באתר של אגד ולא הצלחתי למצוא איזה קו מוביל מתחנה מרכזית לקיבוץ נירים מחר (יום ראשון) בסביבות השעה 14? אני חייבת תשובה עד מחר אז בבקשה בבקשה תענו לי....
הקו למ.א אשכול משם יש פיזור שלרכבי
המשקים

ה דרומי

New member
אז אם את רוצה רדי בצומת מגן

דחוף.....

ולכי לכביש שיוביל אותך לכיון נירים ותפשי טרמפ לא ממליץ לבחורה בגלל שזה טרמפ. אבל ממליץ לך לרדת במועצה אזורית אשכול ולחפש מי מהמכוניות מגיע לנירים או לעין השלושה . כי ניר עוז יוצא לפני נירים אז המלצה לרדת במ.א אשכול. קו 373 נדמה לי .
וב

דרך אגב

ולכי לכביש שיוביל אותך לכיון נירים ותפשי טרמפ לא ממליץ לבחורה בגלל שזה טרמפ. אבל ממליץ לך לרדת במועצה אזורית אשכול ולחפש מי מהמכוניות מגיע לנירים או לעין השלושה . כי ניר עוז יוצא לפני נירים אז המלצה לרדת במ.א אשכול. קו 373 נדמה לי .
וב
דרך אגב
ניר עוז יוצא אחרי נירים.. קודם כל עין השלושה, באמצע נירים ואז ניר עוז הכי דרומי....

ה דרומי

New member
374 יוצא מתמח"ת בשעה 14:10

דחוף.....

374 יוצא מתמח"ת בשעה 14:10
ושוב לא נכנס לנירים לברר אצל הנהג לגבי פיזור לנירים?

ה דרומי

New member
עדכון לברר עם הנהג\ת האם הם

דחוף.....

עדכון לברר עם הנהג\ת האם הם
מגעים לנירים קו 374 רציף 607 קומה 6 אגד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה