דחוף ריטלין!!!!!

nati laezr

New member
דחוף ריטלין!!!!!

שלום אני כבן 22.5 משפר את הבגרות שלי ! לאחר איבחון הומלץ לי לבצע מיבחן טובה. לאחר המיבחן התוצאות היו כאלה : במיבחן ה1 ללא הריטלין התוצאות היו בסדר כלומר בנוני אבל לאורך המיבחן היה קן אחד של עבודה ללא תנודות ! והמיבחן השני שהיה מושפע מהריטלין היה תוצאות ממש יפות אבל היה תנודות בעבודה ! מה שנאמר לי שאני לא צריך לקחת ריטלין ! לאחר שיחה , הרופא נתן לי את הריטלין לחודש ליבדוק בשטח את ההשפעה על הגוף שלי! לאחר קריאה של המאמר של ד"ר מיכאל קרונגאוז אני חושב שוב על התרופה הזו ועל ההשפעות שלה ??? אני צריך עזרה וקצת רקע כל התרופה ומישהו יכול להגיד לי ? יש לי בעית ריכוז???? יש דרך אחרת לטפל בזה?? לקחת אוו לא ??. http://nana.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/2947/xCT/105 תודה נתי!!!

ברוך הבא../images/Emo140.gif,

המאמר שצירפת, הינו מאמר "מוזמן" (אם ניתן להגדירו כך), ע"י עמותה שהיא שלוחה של הכת הסיינטולוגית, המתנגדת באופן שרירותי ועיוור לכל תרופה כמעט. אם הרופא המליץ לך לנסות את הטיפול התרופתי, הוא בוודאי מעריך כי תוכל להפיק ממנו תועלת. למה לא לנסות ולראות? אילו קשיים מטרידים אותך ביותר? מה גרם לך לגשת לאבחון? ישנן שיטות היכולות לעזור, לשפר, אך למי שזקוק לטיפול התרופתי, הוא היעיל ביותר. על מנת להמליץ לך על דרכים נוספות לעזור לעצמך, חשוב לדעת היכן מתבטא הקושי.

zivadina

New member
עזרה מקצועית

שלום nati laezr וברוך הבא אלינו. בנוסף לייעוץ המוצלח של "חיוך נצחי" המנהלת, אני שמחה לבשר לך שבסופשבוע הקרוב נארח כאן פסיכיאטר אשר מתמחה באבחון וטיפול במבוגרים עם ADHD. ביום שישי נכין לו שרשור שאלות, ואתה מוזמן להוסיף את שאלתך.

למעלה