דחוף!!! עזרה מהדוקטור...האם זה סרטן

R-E-L

New member
דחוף!!! עזרה מהדוקטור...האם זה סרטן

אני יודע שזה פורם לרפואת עור ומין, אבל זה המקום היחיד שאני יכול לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורם המיועד לרפואה... ולפי התשובות שלך (דוקטור יניב)- אני רואה שאתה מבין עניין. או קי... היה לי יום רגיל לגמרי הלכתי לישון והתעוררתי בבוקר והרגשתי כאב קל באוזן החיצונית השמאלית. נו... איפה שעושים בדרך כלל עגילים - טיפה מעל האיזור שנוקבים בו את החור צמוד לחיבור בין האוזן החיצונית הקשה לרכה. בקיצור - מיששתי את האיזור ואני מרגיש שהוא נפוח טיפה מבפנים. תחושה של כדור נפוח בתוך האוזן ללא סימן נראה לעין. והכאב הוא לא נורא... הוא כאב שדומה לנגיעה באיזור שקיבל מכה ויש בו שתף דם... אני יודע שישנתי על הצד השמאלי... (איפה שהאוזן הייתה) אולי לא ישנתי בזווית נכונה והפעלתי לחץ, או קיפול על האוזן...וזהוא בעצם כמו שתף דם שיעבור עם הזמן... האם סרטן יכול להתפתח בחלק החיצוני של האוזן? באיזור החור של העגילים שבדרך כלל מנקבים באוזניים. אינפורמציה - אולי זה יעזור: אין לי עגיל - אף פעם לא ניקבתי. אני בן 17

אאאאנננ

New member
אחי..

אחי יש לך משהו נראה לי ציסטה לך לרופא יורידו לך את זה בחיתוך קל וזה יוצא החוצה.. נשמע טעים לא? חח איכס

DHD

New member
באזור שאתה מתאר יש בלוטה...

וככל הנראה התפתחה לך דלקת וכתוצאה זה התנפח

R-E-L

New member
?

את בטוחה שזה משהוא שיחלוף? לי יש את זה כבר מספר ימים.

dj soul

New member
תראה זה יכול להיות...

זיהום , או אפילו פצע, כי הפצעים במקום כמו אוזן גם כואבים... וזיהומים ופצעים לא עוברים כל כך מהר כמו שכולנו יודעים. אבל אם אתה עדיין חושש, הכי טוב ללכת לרופא משפחה ולשאול מה זה. בהצלחה

Dr Yaniv

New member
האם זה סרטן

שלום לך נ ב התשובה נשלחה מס פעמים ועקב תקלה טכנית לא נקלטה עימך הסליחה על העיכוב בעיקרון סרטן ייתכן בכל מקום הגוף במקרה ספק--וגם לא סרטן--מומלץ להיבדק אצל מומחה לרפואת עור בברכה ד"ר יניב

למעלה