דחוף-מכר שלי נסע בחנייה והשתפשף ברכב אחר

mameliga

New member
דחוף-מכר שלי נסע בחנייה והשתפשף ברכב אחר

נהג הרכב האחר היה הסטרי ודרש את פרטיו בצעקות. המכר שלי סירב לתת פרטים-כי חשש שעומדים להלביש עליו תיק דימיוני, אז נסע משם. הנהג השני הלך להתלונן במשטרה-והם שלחו זימון על-פגע וברח. האם שריטה בפח נחשבת פגע וברח? אם בכלל היתה שריטה... מה צריך לעשות הנהג? להתייעץ עם עו"ד לפני שייגש למשטרה? ומה הם יכולים לעשות לו? בבקשה-זה דחוף מאד ! מישהו יכול לעזור? או לייעץ?

למסור את המידע כהוויתו במשטרה

במצב כזה, לעיתים המשטרה מסתפקת בהעברת פרטי הנהג לבעל הרכב, לצרכי ביטוח, אך ככל שחברך זומן, עליו להגיע ובכל אופן לשתף פעולה ככל שידרש. פעמים רבות, הדברים אינם מבשילים לכדי אישום. ניתן להתייעץ עם עו"ד בכדי להעריך באופן מושכל יותר את הסיכוי לכך, ולהתמודד עמו במידת הצורך.

creth11

New member
אכן פגע וברח כלשון החוק בדיוק

על נהג חלה חובה לתת פרטים בכל מיקרה תאונה גם נזק מיזערי בלבד אותו נהג סרב לתת פרטים בתאונה אותה הוא גרם וברח מהמקום בכוונת תחילה סיכוי טוב שבנוסף לתשלום הנזק גם יועמד לדין ואני מקווה ( לצערי אתבדה בגלל רפיסות וחדלות בימ"ש) גם ייענש בחומרה

מה שנקרא מזל מהשמים

יש לבעל הרכב הנפעג מזל שהצליח לרשום את מספר הרכב של הרכב של העבריין. וכפי שאומר הפתגם "ספר לי מי החברים שלך - ואומר לך מי אתה", אז לך אני מציע שתתרחק/י מאותו חבר כדי שלא יידבק בך משהו ממנו.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מה לעשות עכשיו ?

לגשת למשטרה שאליה הוזמן, לענות על שאלותיהם ולספר את הסיפור שלו. אין צורך להיוועץ בעורך דין קודם לכן. ובקשר לעצם המעשה - אין לי להוסיף על דברי קודמי.

לא מן הנמנע

כי יוגש כתב אישום כנגד הנהג בגין אי מסירת פרטים. במידה ואחד המעורבים פונה בהמשך לקבלת טיפול רפואי, ייתכן כי כתב האישום אף יהיה על תקנה 144 לתקנות התעבורה.

למעלה