אני מכינה כך:
מקלפת את תפו"א, מרוקנת מהבפנוכו.
מכינה קציצות בשר ומכניסה פנימה לחור שיצרתי בתפו"א.
מסדרת בסיר , לשפוך מעל את הרוטב עגבניות ומבשלת, ברתיחה להנמיך אש.
קציצות הבשר:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול מגורד
1 כף שמן
1/4 כפית פלפח שחור
1 כפית מלח
1/4 כפית בהאר ערבי (פלפל שחור אנגלי) או חוואג'י למרק או בהרת עירקי או ראס אל חנות
הרוטב עגבניות:
250 ג"ר רסק עגבניות מעורבב עם 2 כוסות מים
שמן
1 כף פפריקה מתוקה,
קורט קינמון
פלפל שחור, מלח,
2 שיני שום כתושות/קצוצות דק