דחוף דחוף!!!! חשוב חשוב!!!

גלגלצ15

New member
דחוף דחוף!!!! חשוב חשוב!!!

שלום לכולם יש ליע שאלה אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש ישמח אני חייל כרגע בן 25 אני כבר משרת עשרה חודשים ואני אמור לשרת שנה וחצי אני רוצה לעשות קיצור שירות ביגלל הרבה סיבות כלכליות בעיות גיל וכד' יש לי הרבה סיבות אז המשקית ת"ש אמרה לי שאני ישלח מיכתבים לוועדת קיצורי שירות האם זה בסדר האם זאת הדרך הטובה ביותר? (אני חייב מיתנדב עם פרופיל 25 אני לא רוצה להוציא אישורים רפואיים כי אני מפחד שזה יפגע בי לכן אני מתייעץ איתכם) תודההה מראש

hillator

New member
יש שתי דרכים לסיום התנדבות

1. גורמי ת"ש וכ'ו ועדה לקיצור שירות כמו שמשקית ת"ש אמרה לך. 2. הפרה מסיבות רפואיות. למיטב הבנתי זה לא פוגע בהמשך. כאילו אם מישהו חולה לב וצריך לעבור ניתוח ולכן לא יכול להמשיך להתנדב אני לא רואה בכך בעיה. בברכה

גלגלצ15

New member
תודה אבל...

אם המצב הרפואי לא הכי החמיר או משהו כזה השאלה אם זה דרך טובה להתיר היתנדבות מסיבות ת"ש וכאלה אני ממש חייב לסיים את השירות ואם זה בדר את יודעת כמה זמן זה לוקח כל התהליך הזה???

hillator

New member
כתלות בגורמי הת"ש

יש נהלים מי רשאי לסיים או לקצר שירוץ עקב ת"ש זה כמו לכל חייל רגיל.

גלגלצ15

New member
ושאלה אישית

את חושבת שזאת דרך טובה ויש לי סיכוי ביכלל להצליח בזה?

hillator

New member
לא מכירה מכרים

בגדול זה תלוי לדעתי גם כמה המפקדים יתמכו בזה שתשחרר

גלגלצ15

New member
תומכים אבל...

גם המפקד הישיר שלי וגם המ״פ תומכים בזה ומוצאים מיכתבים לגבי זה אבל אני אמרתי שם ידחו אותי אני ילך לפי פרופיל רפואי ולפי הבעיה הרפואית שלי

ofirbb2

New member
זה תלוי

מה המחלה שיש לך ? יש בה החמרה ? אתה משרת בגלגל"צ ? מגניב. מה אתה עושה שם/איך שם ? נשמע מעניין

למעלה