דחוף דחוף - אנא קיראו ונסו לעזור!!!

buttercup4

New member
דחוף דחוף - אנא קיראו ונסו לעזור!!!

אהלן כולם, התקשר אלי עכשיו חבר טוב,שסיפר לי על מקרה נוראי שקורה בדקות אלו: ישנה אישה, עולה חדשה מרוסיה, שגרה ברמת אביב. היא אלכוהוליסטית ואתמול ע"י צו פיו אותה מהדירה שלה ולקחו לה את שני ילדיה. מאז נעלמו עיקובתיה ומנסים לאתר אותה. בדירה שממנה פונתה נשאר חתול, שאמנם לא ראיתי אותו אבל תיארו לי אותו כמדהים ביופיו וידידותי. העיניין הוא שבעלי הדירה, שגם ככה סבל מהאישה הזו, ממש לא מעניין אותו גורל החתול והוא גירש אותו במקל אל מחוץ לדירה. חבר שלי שחזה בהכל דיבר איתו והתחנן שיתן לו עוד יום כדי למצוא פתרון הולם לחתול. החתול הוחזר לדירה עם אוכל ומים ועכשיו צריך פתרון... לאישה הזו אין משפחה או קרובים ממה שהצלחתי לברר עד עתה, ואין מי שיעזור. אני מחפשת בדחיפות מישהו שיוכל לשמש כבית אומן לתקופה קצרה עד שאוכל למצוא לו פתרון הולם וסופי...אני מתחננת מכם לעזרה-אני תיכף נוסעת לבית הזה כדי לצלם אותו שאוכל להראות לכם במה מדובר...לעמותה שלי בכ"ס אין מתקן הסגר וכל החתולים "שנתקעים" אצלנו מוחזקים אצלנו בבתים (אני כרגע עם 9 חתולים!) ואין לי לאן להביא אותו בכ"ס...אנא מכם!!! זוהי קריאה אמיתית לעזרה! אם יש מישהו מכם או מישהו שאתם מכירים שמוכן לשמש בית אומן (או מאמץ-הכי טוב!) לחתול הזה אנחנו זקוקים לכם!!! הוא זקוק לכם!!! בבקשה הפיצו וחישבו על זה- אפשר להתקשר אלי עם כל שאלה: 054-4841684 תודה גדולה מראש!

../images/Emo10.gif

למעלה