דחוף... איך קוראים לפלאג-אין של ווינאמפ שמחליש את הקול של הזמר? (קריאוקי)
L LoLo16 New member 8/10/02 #1 דחוף... איך קוראים לפלאג-אין של ווינאמפ שמחליש את הקול של הזמר? (קריאוקי)
U URNFS New member 8/10/02 #2 זה דחוף? מה אתה מתכוון לפתוח קריוקי בר ואתה חייב את זה עכשיו? למה אנשים סתם כותבים "דחוף"? מה,אתם חושבים שככה יענו לכם מהר יותר? נ.ב לפלאג קוראים analog x vocal remover
זה דחוף? מה אתה מתכוון לפתוח קריוקי בר ואתה חייב את זה עכשיו? למה אנשים סתם כותבים "דחוף"? מה,אתם חושבים שככה יענו לכם מהר יותר? נ.ב לפלאג קוראים analog x vocal remover
S someone123 New member 9/10/02 #6 חשוב חשוב חשוב!!!!!!!! אני חייב חייב חייב חייב חייב לדעת מה היה כל כך דחוף. בבקשה תספר לכולנו. דרך אגב, שמעת את הצלצול How-Down באורנג´?
חשוב חשוב חשוב!!!!!!!! אני חייב חייב חייב חייב חייב לדעת מה היה כל כך דחוף. בבקשה תספר לכולנו. דרך אגב, שמעת את הצלצול How-Down באורנג´?
C Chumany New member 9/10/02 #4 התוכלו ולעזור לי? אני שאלתי את זה פעם אבל לא ענו לי... מזה פלאגים לווינאמפ?? מה הם עושים? איפה להסיג? תודה!
התוכלו ולעזור לי? אני שאלתי את זה פעם אבל לא ענו לי... מזה פלאגים לווינאמפ?? מה הם עושים? איפה להסיג? תודה!
ש שמוליק15. New member 9/10/02 #5 תגובה פלאגאינים באופן כללי הם תוספיף לתוכנות, לכל תוכנה תשיג פלאגינים מאתר הבית שלה
C Chumany New member 11/10/02 #7 יש לך איזה פלאגאינים מומלצים? אם יש למישהו פה משהו מומלץ ויפה אז תנו לי את שמו ואנסה להוריד אותו... תודה!
יש לך איזה פלאגאינים מומלצים? אם יש למישהו פה משהו מומלץ ויפה אז תנו לי את שמו ואנסה להוריד אותו... תודה!