דו"ח מסריח

wingdhors

New member
דו"ח מסריח ../images/Emo5.gif

אז זהו קבלתי דו"ח - 23 קמ"ש מהמותר (אני לא מודה) 750 ש"ח!!! (שאין לי) באמת באמת שאין לי לשלם. אז ככה - אני אבקש להישפט. דרך אגב השוטר לא הראה לי דוח כיול (מכשיר ממל"ז LTI 20-20 - למבינים). אני חייב לציין שאין לי הסטוריה עם מהירויות ודוחות וזו הפעם הראשונה שאבקש להישפט, מה עושים ? עצות בבקשה.

gray

New member
טיפול בדוחות

אחד נוסע בכביש המהיר מעל המהירות המותרת, עוצר אותו שוטר: "אני חייב לתת לך דו"ח". הנהג: "לא! בבקשה תוותר לי!". השוטר: "אני לא יכול, אני חייב לתת לך דו"ח". הנהג: "אתה חייב לוותר לי". בסוף לשוטר נמאס, הוא לא יודע איך להוריד את הנהג הנודניק מעליו, ומחליט להתחכם אייתו: "אני אשאל אותך שאלה. אם תדע את התשובה, אני אוותר לך". הנהג מסכים, והשוטר שואל: "אתה נוסע בכביש החוף, וממולך שני אורות. מה זה?". הנהג: "זה אוטו!". השוטר: "כן, אבל איזה אוטו, פיאט, מזדה, סובארו... אין מה לעשות אני חייב לתת לך דו"ח". הנהג מבקש צ'אנס נוסף: "לא, בבקשה, עוד שאלה אחת!". השוטר: "טוב. אתה נוסע בכביש החוף, ורואה אור אחד מולך. מה זה?". הנהג: "זה אופנוע". השוטר: "כן, אבל איזה אופנוע, סוזוקי, קוואסאקי...". השוטר מבסוט מעצמו, ורושם לו דו"ח. הנהג: "אני גם יכול לשאול אותך שאלה?". השוטר: "כן, בטח". הנהג: "אתה נוסע בכביש החוף, רואה בחורה חצי עירומה, מנענעת את הישבן ימינה ושמאלה, והולכת במרכז הכביש. מי זו?". השוטר: "זו זונה". הנהג: "כן, אבל מי - אמא שלך, אחותך, אשתך...".

לT

New member
הורדתי מהאינטרנט מסמך ארוך בעברית

איך אפשר לבטל דוחו"ת זה תהליך, וזה לוקח זמן אבל ב90 אחוז מהמקרים, זה מתבטל אם תעשה ב-דיוק מה שאומרים לך חוקי לא חוקי להתעלות על המערכת.......

לT

New member
הורדתי מהאינטרנט מסמך ארוך בעברית

איך אפשר לבטל דוחו"ת זה תהליך, וזה לוקח זמן אבל ב90 אחוז מהמקרים, זה מתבטל אם תעשה ב-דיוק מה שאומרים לך חוקי לא חוקי להתעלות על המערכת.......

sentinel

New member
אם זאת עבירת המהירות הראשונה שלך...

אתה יכול לכתוב מכתב רחמים אל המשטרה בו אתה מנמק ומתרץ ומבקש סליחה. זה עוזר לכתוב כמה אתה נהג זהיר ואולי לציין נסיבות מקילות, כמו היותך סטודנט תפרן. אני שלחתי מכתב וכעבור כמה חודשים בוטל הדו"ח.

be_roo

New member
1. השוטר לא חייב להראות לך

דו"ח כיול או כל מסמך אחר פרט לתעודת שוטר. לא צריך להתייחס לכל האימיילים שרצים ברשת ברצינות. את מסמכי הפעלת המכשיר תוכל לדרוש לראות אם תבקש להשפט. 2. אם אין לך דו"חות ב-5 השנים האחרונות (או דו"חות חניה בלבד) שלח מכתב רשום ליחידת התנועה הרלוונטית (מופיעה בראש הדו"ח) ובקש המרה לאזהרה, אם בקשתך תאושר גם הקנס וגם הנקודות יבוטלו.

לT

New member
לא ידעתי שעוצרים קטנועים על מהירות

לא חשבתי לרגע שאתה מעניין מישהו בכלל, בטח לא מכוניות על הכביש או משאיות אז משטרות? חשבתי שעוצרים רק את הכבדים שנוסעים על 140 וגם עליהם לא עושים מרדף, טוב תודה רבה, אני נזהר מעכשיו עם ה " טוסטוס 125 " שלי וממתי ה125 שלי יכול להגיע לכזאת מהירות בכלל, חחחחחח נס אם הוא בכלל מגיע ל50 קמ"ש !

למעלה