דוראה אופציה3אגח נכנסה לתיק+האופציה

מצב
הנושא נעול.

eyal5559

New member

דוראה אופציה3נכנסה לתיק+האופציה4. דוראה3אגח פקיעה31-10-06 מחיר מימוש96.8 מחיר המנייה שלה דוראה אגח ג98.8. מה שאומר שמחיר האופציה אמור להיות מעל שער200 ולדעתי מחר נראה פיצוצים באופציה3..ובנוסף אופציה4 גם תעלה יפה ולא לשכוח ששוחררו לשוק רק700אלף אופציות. בהצלחה.

וילסון1

New member
../images/Emo197.gif

דוראה אופציה3נכנסה לתיק+האופציה4. דוראה3אגח פקיעה31-10-06 מחיר מימוש96.8 מחיר המנייה שלה דוראה אגח ג98.8. מה שאומר שמחיר האופציה אמור להיות מעל שער200 ולדעתי מחר נראה פיצוצים באופציה3..ובנוסף אופציה4 גם תעלה יפה ולא לשכוח ששוחררו לשוק רק700אלף אופציות. בהצלחה.

וילסון1

New member
ליתר בטחון אני קונה רק אחרי שאתה

וילסון מה קרה כבר לא עונה להודעות;-
מקווה שלקחת דיגמית מאופציה3 שלחתי לך הודעה בזמן אמת..ויש לי הודעה בשבילך במסרים קבללללללל.
ליתר בטחון אני קונה רק אחרי שאתה
קונה. החישוב לא התאים לי , נראה מחר.

eyal5559

New member
שמת לב מה קורה במניות הזבל מכול ...

מורלו קטן עלי
שמת לב מה קורה במניות הזבל מכול ...
הזבל שיש לי בתיק דווקא זוהר המריאה ועזוב היום מה שקרה שם.זוכר ספנקריט מה שאמרתי לך שבוע שעבר היום יצאה הודעה מטעם החברה.איך אמרתי לך תוך שבוע.

ZION

New member
אייל התבלבלת בין האגחים?

אייל התבלבלת בין האגחים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה