דומעת לי העין אבל רק עין אחת! זה מהבוקר וזה לא מפסיק וזה משגע. מה זה יכול להיות?
T tamarhp New member 21/12/07 #1 דומעת לי העין אבל רק עין אחת! זה מהבוקר וזה לא מפסיק וזה משגע. מה זה יכול להיות?
M moran f New member 21/12/07 #7 זה לא אומר שאין שם גוף זר אני באמת לא מבינה למה לסכן את העין במקום לעשות טיול קטן לרופא העיניים.
T tamarhp New member 21/12/07 #8 כי זה לא טיול קטן כשאת גרה ביישוב רחוק, בלי רכב, ואת צריכה לוותר על כמה שיעורים חשובים באונ' בשביל זה..
כי זה לא טיול קטן כשאת גרה ביישוב רחוק, בלי רכב, ואת צריכה לוותר על כמה שיעורים חשובים באונ' בשביל זה..
ל לקשמי New member 21/12/07 #3 גם לי זה קרה סתם שאלה, כמה שעות ביום את יושבת מול המחשב? (אולי מכאן תבוא התשובה לשאלתך...)
R ronali3 New member 21/12/07 #4 ../images/Emo113.gifאממ קודם כל תלכי לבית-מרקחת,תסבירי לרוקח את הבעיה....לא צריך להילחץ וישר לקפוץ לרופא . אולי את רגישה למשהו?אלרגית למוצר איפור מסוים? תלכי מחר ולבית-מרחקת תיקני טיפות עיניים,וליתר בטחון תיקבעי תור לרופא עיניים לשבוע הבא,אם יעבור במהלך הסופ"ש תבטלי את התור,אם לא יעבור תלכי לרופא לבדיקה . מקווה שעזרתי
../images/Emo113.gifאממ קודם כל תלכי לבית-מרקחת,תסבירי לרוקח את הבעיה....לא צריך להילחץ וישר לקפוץ לרופא . אולי את רגישה למשהו?אלרגית למוצר איפור מסוים? תלכי מחר ולבית-מרחקת תיקני טיפות עיניים,וליתר בטחון תיקבעי תור לרופא עיניים לשבוע הבא,אם יעבור במהלך הסופ"ש תבטלי את התור,אם לא יעבור תלכי לרופא לבדיקה . מקווה שעזרתי