דולי חדשה זאת דולי שעשיתי מבסיס שהיה פה בפורום, מחכה לתגובות
T the sofa city New member 28/11/02 #2 אני לא יגיד כלום שיעליב אותך... אבל כנסי דחוף... לאתר הזה... ועזבי את הפוטו שופ תלכי לצייר או שפשוט לא תשתמשי באפקטים...
אני לא יגיד כלום שיעליב אותך... אבל כנסי דחוף... לאתר הזה... ועזבי את הפוטו שופ תלכי לצייר או שפשוט לא תשתמשי באפקטים...
T totally L New member 28/11/02 #3 מנצלת את השרשור הפצפון הזה... כדי לשרשר את התוצאות של שיגעון הבאטמן שהיה לי.... את חלק מהדוליז עשיתי מזמן ופירסמתי אז אולי ראיתם אותם אבל יש חדשות ולדעתי הן טובות!! תגיבו פלייייייייייז לאב יו אול
מנצלת את השרשור הפצפון הזה... כדי לשרשר את התוצאות של שיגעון הבאטמן שהיה לי.... את חלק מהדוליז עשיתי מזמן ופירסמתי אז אולי ראיתם אותם אבל יש חדשות ולדעתי הן טובות!! תגיבו פלייייייייייז לאב יו אול
T totally L New member 28/11/02 #4 הנה רובין!! שבא לכל מקום אחרי באטמן. התמונות ליד הדוליז זה איך שמצאתי אותם באינטרנט ולפיהם עשיתי ת´דולי
הנה רובין!! שבא לכל מקום אחרי באטמן. התמונות ליד הדוליז זה איך שמצאתי אותם באינטרנט ולפיהם עשיתי ת´דולי
T totally L New member 28/11/02 #9 שימו לב שימו לב.... האויב המפורסם ביותר של באטמן... הג´וקר!!! אני חושבת שהוא יצא מצויין... היה ממש קשה לעשות את הפנים שלו....
שימו לב שימו לב.... האויב המפורסם ביותר של באטמן... הג´וקר!!! אני חושבת שהוא יצא מצויין... היה ממש קשה לעשות את הפנים שלו....
N Ne§t£A GirL New member 28/11/02 #13 והדבר השלישי+רביעי../images/Emo108.gif 3. תלכי את לאתר ההוא מלמעלה ותעייני בו קצת 4. חצי מהן לא שלך.
ל לבנדר_בראון New member 28/11/02 #17 ../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo139.gif חלק מהדוליז עשיתי מזמן ופירסמתי אז אולי ראיתם אותם אבל יש חדשות ולדעתי הן טובות!!
../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo139.gif חלק מהדוליז עשיתי מזמן ופירסמתי אז אולי ראיתם אותם אבל יש חדשות ולדעתי הן טובות!!
N Ne§t£A GirL New member 29/11/02 #19 רגע, את TOTALLY L??../images/Emo108.gif אם כן-אני מצטערת, כי אני יודעת שראיתי אותן. אם לא-לא הבנתי מה אמרת...
רגע, את TOTALLY L??../images/Emo108.gif אם כן-אני מצטערת, כי אני יודעת שראיתי אותן. אם לא-לא הבנתי מה אמרת...
N Ne§t£A GirL New member 29/11/02 #21 הממממ...../images/Emo108.gif המממ...אני מצטערת שאמרתי שזה לא שלך הייתי בטוחה שראיתי אותן איפשהוא, והבנתי איכשהוא שאת כולן עשית היום [כאילו-אתמול]... סליחה?
הממממ...../images/Emo108.gif המממ...אני מצטערת שאמרתי שזה לא שלך הייתי בטוחה שראיתי אותן איפשהוא, והבנתי איכשהוא שאת כולן עשית היום [כאילו-אתמול]... סליחה?