|דויד|היום שלי- ום א'|דויד|

מכושפת15

New member
|דויד|היום שלי- ום א'|דויד|

מתכונת עוד שעה$#@$!@#!%!#$@!
:|

B a m b o o k

New member
לא למדתי היום...

כאילו כן, אני עדיין לומדת אבל בשביל מתכונת בהיסטוריה מחר... ובהצלחה

dragonit12

New member
בהצלחה:)

יש לך חופש לפני מתכונת?! או שאת עשית לעצמך חופש..? בכל מקרה בהצלחה:)

B a m b o o k

New member
אין לנו עכשיו את המערכת הרגילה...

יש לנו מערכת תגבורים והיום לא שמו לנו כלום כי מחר יש מתכונת... אז אממ חופש
ותודה

dragonit12

New member
בגלל השביתות של ארגוןן המורים?

או שזה בלי שום קשר אליהם? חופש זה כייף!

מתכונת בערבית ../images/Emo132.gif

בבוקר קמתי בשעה שבע והייתי ממש לחוצה, הרגשתי שאני לא זוכרת כלום ממאגר המילים. לבית-הספר יצאתי סביבות 08:30 והגעתי קרוב לשעה תשע. אז התחיל המבחן. הלך ממש טוב! היה קטע אנסין מבגרות אחת ממזמן ובדיוק אתמול עברתי על הבגרות הזאת
הקלוז היה ממש קל וגם הפועל והתחביר. בשעה 11 הייתי בבית, כמובן שלא נשארתי להמשך הלימודים (אנגלית וביולוגיה)
ועכשיו התחלתי לארגן את החומר שלי למתכונת במתמטיקה II (יום חמישי) בשעה 17:00 יש לי שיעור גיטרה ואין לי ממש כוח חחח

תודה ../images/Emo23.gif

גיטרה זה נחמד, אבל אני שונאת שהידיים כואבות לי מהלחיצה באקורדים

"זה לא אותו דבר..."

1-לשון[היא הוסיפה לנו שעה בגלל השביתות] היה סביר
והבנתי את עי"ו 2-ספורט-הגשנו שוב פעם את הריקוד..הלך די גרוע 3-לשון 4-חינוך,על החטופים וזה.. 5-6-ציור-היה אחלה
פאקק הי"בים כאלה מוכשרים ]: גם אני רוצהה עוד מעט מתחילה לחרוש לאנגלית..ותנ"ך וכנראה בערב פגישה חשובה :] יום טוב.

noname202

New member
היום שלי...

שעתיים ראשונות [9-10] היה אמור להיות לשון, אבל בתחילת השיעור הלכנו להגיש עם אורנית ונועה את הריקוד...היה די גרוע :/ אחרי זה חזרנו ללשון, כמעט נרדמתי. בהפסקה דיברתי עם מישהי..שאלתי אותה אם היא מרוצה מהמצב ואם היא רוצה לעשות גיוסים ואמרנו שנארגן...טוב נו אחרי זה היה אמור להיות תגבור בהיסטוריה [שהיה אמור להיות על שיעור ספורט] אבל מסתבר שהמורה להיסטוריה לא ידעה מזהD: אז חזרנו ל10 דקות ספורט ומסתבר שבדיוק פספסנו את אחות של חניכה שלי עושה קאטה [משהו בקרטה]
ואז המורה חפרה לנו על אומנויות לחימה וכל מיני דברים מהמזרח... שעתיים מגן בערבית, היה מייאשש קטע קריאה מעצבן רצח, ארוך כמו הגלות והייתי צריכה לתרגם בו כל מילה שנייה כי לא הייתי בטוחה :/ והקרציות חפרו כל המגן, כרגיל אחרי זה מוט"ב, היא שחחרה מוקדם... והיום בערב משחק בית אחרון של קורמן :X חמודות ו..לא יודעת, יום מבאס כזה..

../images/Emo203.gif "תגידו לו שזה נגמר,תגידי לו שאת עוזבת"

הברזתי מ3 שעות מודרני שעה לשון- איך משחברים מטבלה/גרף וואטאבר ..היה משעמם
שעה ספרות-ממשיכות החפירות על "חפץ" המפגר הזה שעה לשון-לא עשינו יותר מדי..זה די היה שיעור חינוך כזה שעה מבחן בביולוגיה- הלך חביב
לא אכפת לי כמה יהיה לי בתעודה..אני לא ולא מרחיבה את זה בחיים!! אופטימיות:
הקלאסי עבר היום ל5 וחצי במקום 7 ,מה שנותן קצת זמן איכות עם החבר
יש מצב לשביתה מחר [מישהו יודע מה שוהם/יהוד נחשבים??]

noyy

New member
../images/Emo28.gifזה אחד מהשירים הבודדים

שגורמים לי לבכות
שיר כ"כ טוב

למעלה