דו''ח ראשון
שלום לחברי הפורום,
אני אוחזת ברשיון כבר כמעט 3 וחצי חודשים ורק בשבוע האחרון קיבלתי את הרשיון הפלסטיק, כך שאני באמת חדשה דנדשה על הכביש. היום קיבלתי את הדו''ח הראשון שלי, כאשר פניתי ימינה לתוך נתיב שהוא נתיב לתחבורה ציבורית בלבד, והוא הנתיב היחידי על כביש זה שלא לוקח לכיוון הנגדי. לא היה לי מספיק זמן לקלוט את זה כי ישר המשטרה עטה עליי בדרישת ''רשיונות בבקשה'' לא הייתה לי ברירה אלא לקבל את הגלולה המרה שעלי לשלם 250 ש''ח, אני ועוד שישה נהגים שקיבלו את אותו הדו''ח כמו שלי וכולנו היינו שותפים לבאסה. בדו''ח כתוב שלא צייטתי לתמרור 35, מיהרתי הביתה לגלות מהו התמרור ולפי ספר הנהיגה שיש לי, התמרור כבר לא קיים. איזה מין תמרור זה? אני רוצה לדעת היכן טעיתי ואיך פספסתי. אני מבינה שעלי לקבל את הדו''ח ואת העונש אבל אני חוששת מזה שזו טעות כל-כך קטנה שיכולה לקרות לי שוב ושוב ושוב מכיוון שלפי זיכרוני לא הייתה לי דרך מספיק ברורה לדעת לאן נכנסתי. בעצם מה שאני מבקשת, הוא רק לדעת מהו תמרור 35 שאצלי מופיע כתמרור שלא קיים כבר, ואיך ניתן לדעת שמגיעים לנתיב של תחבורה ציבורית בלבד (לפני פנייה , בטח שלא כשאתה כבר על הנתיב עצמו) תודות לעונים.
שלום לחברי הפורום,