דודה טובה 2

בשבילה

New member
דודה טובה 2

נכנסתי לאולם שמחות.. הבן דוד מתחתן.. איחלתי מזל טוב לזוג ופניתי לעבר השולחנות אמא ישבה שם אם טובה שישבה בראש השולחן צמוד לקיר ושאר הדודות ישבו גם הן מסביב לשולחן טובה הזמינה אותי בנימוס לשבת לידה ..התיישבתי לידה ממש צמוד אליה .. צמוד לחולצת הטריקו הצמודה וחצאית המיני מגינס..דיסכסנו על דא ועל הא.. מה אם חברה שואלת אמא .. אני יודע ?אמרתי, לא משהו מוגדר ! עזבי אותו הוא עוד צעיר, מה הוא צריך את המחויבות הזאת על הראש תני לו להתפרפר קצת אמרה טובה .. נכון מאמי ?לחשה לי טובה והניחה את ידה על ירכיי צמרמורת עברה בגופי טובה הרגישה את זה והמשיכה לתפס לעבר איברי שהתחיל להזדקף בהתרגשות .. היא אחזה את איברי דרך המכנס ועיסתה אותו בעדינות אני התכווצתי במבוכה הזין כבר עמד כולו וטובה לא עזבה אותו כולם קמו לרקוד נשארנו רק שנינו .. היא ניצלה את ההזדמנות והרימה את החצאית מראה לי שהיא ללא תחתון היא קמה לרקוד ואמרה `אבי` עוד שבע דקות בשירותים .. הסכמתי וקמתי מיד לעבר השירותים נכנסתי לתא הנכים והוצאתי את הזין משפשף אותו במרץ מכין אותו לדודה האהובה .. שתי דפיקות נשמעו הכנסתי את איברי ופתחתי את הדלת טובה פרצה פנימה והתנפלה עלי היא משכה ממני את החולצה והורידה את המכנס היא הושיבה אותי על האסלה ומצצה את איברי בתשוקה מטורפת .. זיינתי אותה בפה בחוזקה היא גנחה בקול מנסה להתגבר על המוזיקה בחוץ גמרתי לה בפה במתחים גדולים הרגשתי איך היא שואבת את כולי היא בלעה הכל והתיישבה בכבדות על הרצפה .. הרמתי לה את החולצה ותפסתי את שדייה מצצתי אותם בכל כוחי היא צרחה בהנאה היא הרימה את החצאית ודחפה את הזין שלי לתוכה, החדרתי את כולו לתוכה .. כן כן אבי תזיין אותי תן לי להרגיש בת עשרים היא רעדה כולה וצעקה אבי אני גומרת, הרמתי אותה לאסלה היא גנחה בכאב הרגשתי איך היא גומרת הוצאתי את הזין וירדתי לה בולע את מיציה בהנאה ... התלבשנו ויצאנו לאולם איפה נעלמתם שאלה אמא ..? יצאנו קצת לשתות .אמרתי .! עוד על מעלעלי אם טובה בקרוב ..

רווחיייייייייייייייייייייייייייייים

רווחייייייייייייייייייייייייייייייייייים

הסבר:

הכתיבה צפופה.אין מקום בעיניים,אי אפשר לנשום תוך כדי קריאה. אסתטיקה בכתיבה,נורא פשוט. אני ברורה?

למעלה