דובר/ת אספרנטו בירושלים?

אילאילב

New member
דובר/ת אספרנטו בירושלים?

שלום, אני לומדת תקשורת באוניברסיטה העברית בירושלים והיתי רוצה לדבר עם מישהו שחי ואוהב אספרנטו.יש מישהו בירושלים????

DoronModan

New member
ובכן, יש כמה

יש מרצה יפני ליידיש, יפני בשם ד"ר צוגויה ססקי (הוא דווקא מלמד באונ' בר-אילן) שגם מדבר היטב אספרנטו ועברית. הוא אדם צעיר יחסית, ונחמד. אני שולח לך במסר את הדוא"ל שלו. במקרה באותו בניין בו הוא גר במרכז י-ם מתגורר משורר קשיש, וידוע בכל העולם דובר אספרנטו, בשם מיכאל גישפלינג. לא ידוע לי עד כמה הוא שולט בעברית (הוא עלה מרוסיה לפני מספר שנים).יש עוד כמה אנשים, ואם יהיה צורך, כתבי לי. בהצלחה. האם את עושה עבודה בנושא? מה תהיה הכותרת שלה?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ראשית ברוכה הבאה לפורום
הייתי שמח לשמוע מה הביא אותך לכאן. אני אמנם אינני מתגורר בירושליים, אך אשמח לדבר/לתקשר. מאחל לך בהצלחה רבה, ובטוח שתוכלי למצוא כאן בפורום
חם ואוהב. את מוזמנת לפנות אלי גם בתגובות להודעה וגם במסרים. ערן.

ארץ ציון וירושלים זה מספיק טוב?

דומני שירושלים, לצערי, עוד לא התפתחה להיות מרכז אספרנטיסטי בישראל, כמו תל אביב. כמו שדורון הציע, יש עם מי לדבר בירושלים, אבל אם לא תמצאי את המרואיין/ת שלך בעיר הקודש - ייתכן שימצא מי שיהיה מוכן "לבוא אל ההר" בשביל כתבה טובה... חוץ מזה - יש סקייפ... טלפון... ועכשיו כשאני חושב על זה מה דעתך על הפורום כמקום לערוך בו ראיון חופשי, רב-משתתפים? (או לפחות חלק מהראיון) שאלי שאלות (לא בבת-אחת) ואולי תקבלי מבחר מעניין של תשובות. נוכל לקרוא לזה "סייבר-ירושלים"...

רגע רגע

מיתוש, את מתכננת לעלות לתיכון בירושלים? קשור לריקוד? המנחש הפרוע מחזיק לך אצבעות בכל מקרה (-:

meitush123

New member
לא קשור לריקוד

הייתי במבחן של התיכון למדעים ואמנויות ואני עוד לא יודעת אם עברתי אותו, וגם אם כן יש עוד שלב

על בית הספר הזה חשבתי

וחשבתי שחלק מהאומנויות שם זה ריקוד. אני מקווה מאוד שהם ישכילו גם לראיין אותך ולהתרשם מהתכונות היותר חשובות אם כי פחות מדידות, כמו האכפתיות החברתית שלך
. מחזיק בשבילם אצבעות...

meitush123

New member
לא, אין להם ריקוד

אבל אני חושבת שאלך לכיוון ההומני באמת (עומדת כנראה להיפתח מגמת רוח) זאת אם בכלל אתקבל כמובן

למעלה