דוביד, לגבי טענת מקסים בנוגע לשרשור

a n g l o

New member
דוביד, לגבי טענת מקסים בנוגע לשרשור

: הוא צודק 100%. היה שרשור שנמחק שלא היתה סיבה למחוק אותו. הוא כועס בצדק. אם לא הייתי מתורגל לצחוק הייתי כועס גם. היות ותפשתי על חם עניין אחד שאני יודע שהוא צודק - אני מתחיל לחשוב שכנראה הוא צודק בעוד דברים. חף מפשע וצדיק (לגבי) עד שלא יוכח אחרת. בפעם הבאה שאתה נוסע - תשאיר לי את ההגה. תחזור יהיה לך כאן בית מרקחת.

אנג'לו-הצעתי למקסים להחזיר

השירשור עם כל המלל,יש לו ארכיון. שיראו את דיברי חכמים חיים. אחרי כל השפלות שהייתה מטעמכם בשבת,שלא תחשוב שאסנן שירשורים . למזלו הוא לא בגימלאות. אם לא כואב לכם ללכלך את הפורום,לי לא כואב למחוק לכם דברים שלכם כואב. דוביד

a n g l o

New member
חמישי-שישי-שבת לא הייתי פה

אל תכניס אותי לאיפה שלא צריך.

רק עכשיו ראיתי את זה

אנגלו אם תרצה אחזיר את השירשור אין בעייה אבל במחשבה שנייה בא נעזוב זה אני הבנתי הרבה דברים שהיה לי ספק לגביהם ולא רק לי עכשיו שהבנתי והסברתי היום מה הבנתי לא מעניין אותי יותר אתן תחזית קצרה עולה יורד נלסון יעשה מעקב ואם תרצו אעשה בשער הפתיחה מה שעשיתי היום ואתמול רק לאינדקצייה האם יסגר מעל או מתחת לשער הפתיחה

דוביד אתה מדבר ברבים

נכנס לפה בן אדם ליכלך וליכלך אני לא עונה לו אחרים מבקשים ממנו ללכת הביתה והוא בשלו אז למה אתה אומר לכם בן אדם אחד סולו עשה את כל המהומה

הנה הציטוט

"אם לא כואב לכם ללכלך את הפורום,לי לא כואב למחוק לכם דברים שלכם כואב. אבל רק איש אחד השתולל פה מהבוקר עד הערב ואין דין ואין דיין בסוף את השירשורים שלו השארת עם הקללות ואת מה שהיה אחרי שנחסם מחקת?????? לכן אמרתי לא קונה פשוט לא קונה פשוט מוכרים בלבד בעניין הזה

אל תיקנה

ואל תישכח שהוא עשה את המהומה אבל אותי עירבבת בזה עם מלח ומים. בקשר לשאר הדברים שהבנת,חשדות וכל השמעטס,אל תישכח שאתה כאן בגלל שאני נותן לך להיות וזה כבר אמור להפיג את החששות שלך,כל עוד אתה שומר על נימוס. אחרים מבינים?אם הם יודעים קרוא וכתוב,וקצת בינה,הם יודעים היטב לאן הסביבון מחפש לסובב להם ת'מוח. דוביד

גם זה לא מדוייק דוביד

אתה לא יכול לא לתת לי להיות כאן זה לא אתר פרטי למרות התשלום על הפלטפורמה אתה יכול לחסום מישהו רק עם הוא פועל בניגוד לתקנון או בניגוד לנורמות במקומות שלא מקפידים על התקנון אם אתה החלטת כמנהל פורום גם לכתוב פה וביקורת שמישהו מעביר על מה שאתה כותב עינינית מרגיזה אותך זו לא עילה לחסחמה לא רוצה ביקורת =אל תכתוב אתה לא יכול להגיד לא לי ולא לאף אחד דגנרט אתה לא יכול כמנהל פורום שכותב בכובע השני שלו לעבור על התקנון ואם תעשה זו אפשר לחסום גם אותך אז אם אתה חושב שאני פה או אנחנו פה בגלל שאתה נותן לנו להיות פה כדאי לך לחשוב גם הפוך אתה פה בגלל שאנחנו נותנים לך להיות פה חוץ מזה אתה מרשה לכתוב עלי השמצות או על זאב או על רונן בזמנו ולא מוחק אותם מי אמר שאסור לכתוב עליך השמצות אם אתה מוחק השמצות על אחרים אסור לכתוב עליך השמצות וזה הגיוני אם אתה משאיר חופשי דברים ללא בסיס שכותבים על אחרים למשל זה מחק תיק לזה מותר לכתוב עליך כל מה שרוצים ואסור לך למחוק את זה מקווה שירדת לסוף דעתי

כן ירדתי-אתה קצת עייף,.לילה טוב

ואל תישכח,כל מה כותבים עליך נכון. אני עושה לך טובה שאני מוחק את זה מידי פעם,הא?. דוביד

ואני טוען שכל מה שכתבתי עליך

נכון אתה מבין שאתה עכשיו נהיית שופט עכשיו אתה מחכה שאכניס מחדש את מה שכתבו לי חמישה אנשים במסר עליך שיהיה לך סיבה לחסימה אבל לא צריך כולם קראו הכל כולם הבינו הכל נתתי דוגמא אתמול עם גולת להמחשה מה אנשים כותבים ואתה את הדוגמא הורדת אני עצמי מביא את מה שכותבים עלי לאראש השירשור בעצם מה שאמרת עכשיו "כל מה שכותבים עליך נכון " עברת עבירה חמורה נניח לכותב רגיל מותר לכתוב את זה עכשיו אתה כתבצת שהכל נכון ואני מבקש שלא תמחוק את זה כי גם הפרווילגייה הזו עומדת לך למחוק את מה שאתה כותב בטעות וגם את כל השירשור הזה אני אוכיח לך וזה סופי וזה יקח מספר חודשים שעל זה ואל תישכח,כל מה כותבים עליך נכון. אני עושה לך טובה שאני מוחק את זה מידי פעם,הא?. דוביד אני אדאג שלא תנהל יותר פורום בתפוז יקח זמן אני אוכיח לך זה חמור מאד מה שעשית כרגע וכנראה שאתה לצערי לא מבין כמה אז תוכל ככותב בשמות שונים לכתוב מה שאתה רוצה

הביאו כתב תביעה,אתה מתכחש לו?

אני הסכמתי למה שראיתי וראיתי נוסח תביעה שפורסם כאן בפורום. ואל תישכח יפיוף ,לדאוג שלא אהיה מנהל פורום, וואלה שישארו איתך .

אין נגדי כתב תביעה

למעשה נגדך עומדת להיות מוגשת תביעה וגם אם יהיה נגדי כתב תביעה יש מיליון תביעות נגד אזרחים לשופט לוקח ארבע שנים לסיים תביעה אתה נהיית שופט כתבת מה שכותבים עליך נכון מה אתה עונה על ההאשמה של כותב פה בפורום שטוען שאתה שותף עם מתווך עמלות ובסוף כל הרצאה שלך במגמות אתה שולח את התלמידים לאותו מתווך אתה מרשה לי להבירא לפה מה שכתבו עליך ואני טוען שכל מה שכתבו עליך נכון ואני טוען שיש שמונה תביעות נגדך שעומדות להיות מוגשות עכשיו תראה עוד משהו דוביד שם זה שמופיע בתסיעה משה שפינדלר זה לא השם שלי דבר שני תעודת הזהות של זה שמופיע בתביעה זו לא תעודת הזהות שלי מה דעתך על זה דוביד

אני שמח אם זה לא אתה

ומבחינתי אין דיון אם זה לא אתה,אפילו שהנתונים שהיו לא תמכו בכך. בקשר אליי,אתה יכול להגיד שאני סרסור,ומרצה,ומפסידן,ולהפוך אותי לקלס יחד עם עוד 5 לוזרים עם עין הפוכה מקטרגת. אבל על כל מילה רעה יהיו אלף טובות,אלו החיים,וגם בקשר לזה תשאיר לקוראים שיש להם בינה את כושר ההחלטה. דוביד

למעלה