דואט

צוחקת...

New member
דואט

נסי לפרק את החושך שירד בינינו גם אלומת אור סתמית אחת תגלה בהיר את כאביי פעם היית האיוושה הרכה של הרוח שהסתחררה קלות על גופי וידעה להציל את חיי ממרחק הזמן אני שולח לך יד מאוחרת מקירבת החלון אני זוכר המון נסער מיופייך בואי לראות בי עוד פעם אחת בעינייך את פניי אביר נעורייך שעזב לא זב את הקרב אני משתגעת מהשתיקה שלך, לא מהמילים. והחום שלך קפא לי בזיכרונות, והנשיקות שלך הפכו למנגינות, שאני מפסיקה לשיר. ונדמה שאני מוצאת את השקט ההוא, זה שכל כך חיפשתי, ונראה שהדממה שלך פסקה מלהחריש. סיפרת לי על העולם שלך, ולי הוא עושה כואב. ציירת לי ים גדול וחיברת מילים על גלים, ואני מתרחקת, מתנתקת לחוף. צייר לי בחול, כאן לא קר לי, ואני עירומה, אצבע תיצור עיגולים של אמון, גופי יחבור לחמה, אולי נעטוף את הזמן בצמר גפן לבן? נבנה ארמון מהפחדים של שנינו. בדיוק כמו האהבה שלך. ועודך שותק. כשאבוא עטוף את ידי רק עוד פעם אחת. גופי יערסל את גופך לריסך אשק והדממה שלך כבר לא תכאב לי. נפרק את הזמן בינינו לרסיסים פנייך רכות הן בנצח פעם היית קול הגלים שהסתחרר פרא על עורי וידע אותי ואולי אני לא הייתי. נתכרבל ברוחות שכרון, זיכרונות יעלו ויופיעו בך ריחות ישנים יחשפו. יפיגו את הפחד שלך מסף דלתי אני זוכרת חום מתרחק והולך ואיך חדלתי לשאוף, מבטים לריאות ובכיתי אותך שתצא מתוכי, וגופי כבר שקט. וליבי אנוכי והפסקתי לחלום שאתה כאן בלילות. ורקדתי דמעות, נחשפת כולי ממריאה אל האור, מכאב הקרב שלי ואין מה שיסתיר, ילדה ערומה ממרחק נגיעה תשלח לך נשימה, למחר שיזרח, מטשטש משאלה ולוקחת עוד רגע, ממך מעצימה כוחותיי לרגע הבא. שתגשים בלעדיי כי עזבת את מחוזות נעוריי, וכמה לא עצרתי אותך. ערבוב של מילים, מוכרות, נסתרות, מכורות. נהר של צבעים. רגעים. פחדים. מחוזות. גלים משכרים של שניים. צוחקת...

ranch

New member
נוגע

זה אני וזה הוא ואלו המילים שנמהלות נמתחות ורוקדות בריקוד אין סופי מול עיניי האהבה והכאב הכאב והאהבה אהבת הכאב וכאב האהבה משולבים זה בזה - תמיד שניים. זה מקסים ואי אפשר בלי המילים והאהבה. מ.

ארנבי

New member
צוחקת

אין לי מושג על מה את צוחקת דבר אחד ברור.. יש לך את זה! את בחורה מקסימה, מכל הבחינות לא ברור לי רק למה לעזאזל את כה מיוסרת כה מתחננת לאהבה כל כך כואבת משהו ישן וזה לא שיר ראשון שלך אם רק ניתן, ואפילו במייל... תוכלי בבקשה להבהיר לי???? תודה מקווה שאמנם תצחקי ומחוץ למסיכה שלך תמיד ארנבי

ממש

ממש יפה. מתנגן, מוביל את הצער שלך למחוזות של הצער שלימדברים שגם אני שחררתי בהיסטוריה, מבלי לדעת שיכאב לי. נראה שככה זה. התבונה צומחת לעיתים מתוך האובדנים. שוב. העיקר שאת עוד צוחקת. הרבה בריאות (כפי שהעורך דין שלי לענייני תאונות-אומר).

Purple Mushroom

New member
למה שום הודעה שלי לא ניכנסת לאתר...

הבית ?

גילית.

New member
בכיתי כשקראתי, שכחתי שמילים יכולות

עוד לרגש כל כך, ולהזכיר דברים, ולהציף ברגשות, שחשבנו שכבר שכובים, סדורים, מתוייגים, מקוטלגים, במקום מסתור שכזה, שקרוי הזיכרון, אך כניראה שעדיין, מילים יכולות לגעת, גם במקומות, שהשתיקה לא יכולה, להוציא שם, ולו מילה. תמשיכי לרגש בהמון אהבה, גילית<ברגע של התרגשות >

zo-har .

New member
הי צוחקת מזהר

טוב אחרים כבר החמיאו לך... אין לי מה ל הוסיף את פשוט מרגשת ...בא לך לכתוב שיר ביחד?.... זהר ברגע נדיר של תגובה ל כתבייך

למעלה