דה לורד -

s m i l e y

New member
אבל אז זאת תהייה יותר תחרות לירקסים

מאשר תחרות פירסטייל כי הרבה מהפריסטייל או מכל שיר זה הביצוע...

EmGee

New member
אני לא מבין למה לקרוא לזזה תחרות

פריסטייל כשברור ששום דבר לא יהיה שם פריסטייל. תקראו לזה תחרות שירים

RunNGun

New member
פריסטייל על העיקרון של

פריסטייל בעסק שחור.... כל אחד פשוט יזרוק בית, מי שיתן את הבית הכי טוב יקח... מי איתי?

MC IdO

New member
../images/Emo188.gifאני איתך!!!!../images/Emo182.gif

היפ הופ ציוני אמיתי

Fifth of Four

New member
?freestyle... what is freestyling

I think it´s time to clear this up...whatever has been made of it by "eshek schachor" is not what the rest of the world makes it *****NOTICE- WE MAY HAVE ACTULLY INVENTED SOMETHING HERE****** a freestyle is when some guy just sits around (no planing involved) get a beat tossed at him (sometimes a famous instrumental) and he MAKES UP THE WORDS (no planing- remember!) as the music goes it takes a SHIT LOAD of practice!!!!! and even then not everyone can do it (I know, I´ve tried, then I practices then I tried again and still couldn´t do it!...I might need more practice :) I´ll say this again, nothing wrong in having twisted the term (new land new customs) but alot of people aren´t even aware that when they WRITE IT DOWN it stops being a free style (beats me what it becomes...) peace y´all

RunNGun

New member
שמע

מכיוון שאי אפשר לבדוק אם אתה מאלתר או כותב בית מראש... זאת דרך טובה לבדוק מי ה-ליריסיסט של הפורום, פשוט כל אחד יזרוק בית...

Mc Bang

New member
ברור שאפשר לדעת

בפריסטייל על המקום מרגישים שהראפר מאלתר, רואים לפי החרוזים שלפעמים לא קשורים (וזה מצחיק לפעמים יוצא) בביטחון בקול שלו אפשר לשמוע (טוב זה גם תלוי במי מדובר), אפשר לראות לפי הפלואו והזרימה, ואפשר להאמין לו אם הוא אומר:"לא הכנתי דפים" (לא תאמינו לקודמן?) אפשר עוד, פשוט אני לא חושב על זה עכשיו, עייף, אבל אפשר לדעת, ומקסימום להאמין למי שאומר, אחרי הכל הוא עובד על עצמו כי אנחנו שומעים מה שאנחנו שומעים בשני המקרים... (עזבו פילוסופיה ארוכה)

Stinkin Fish

New member
נראה לי שעדיף ליריקסים

יש הרבה שלא יכולים, או לא יודעים להפוך שיר כתוב לאםפי3 (למשל אני). התכוונתי יותר לליריקסים - כמו באתר של חלוצי החלל. בואו נהיה פוליטיקלי קורקט- תחרות ליריקסים!

Black Shark

New member
אפשר לשים כל בית/שיר שנכתב להצבעה

ומי שיקבל את הכי הרבה תגובות טובות בזמן קצוב (למשל מתאריך 22/12 עד לתאריך 29/12) ומי שיקבל הכי הרבה תגובות טובות ניצח זאת,ניראה לי הדרך הכי טובה לבחור את המנצח

למעלה