דגמים להרכבה.

מצב
הנושא נעול.

צחקן2

New member
דגמים להרכבה.

דגמים להרכבה.
ב"ה מכיוון שיש לי די הרבה זמן, אוכל לעשות אטובוס פעם בכמה זמן (טלוי בזמן המחשב שיהיה לי). אם תתנו לי תמונת מארבעה כיונים (קדימה, אחורה, צד לתות, צד נהג) אוכל לעשות. ניתן לתת תמונות מהארכיון. למי שהבטחתי נא להזכיר לי.תודה מראש!. איני יכול להעלות מהמחשב שלי, עקב תקלה, אך אוכל מהמחשב של ההורים . אם יש לכם בקשה שאני אצלם משהוא גם תכתבו
. . תודה מראש!!

צחקן2

New member
נצל"ש על עצמי ../images/Emo13.gif.

דגמים להרכבה.
ב"ה מכיוון שיש לי די הרבה זמן, אוכל לעשות אטובוס פעם בכמה זמן (טלוי בזמן המחשב שיהיה לי). אם תתנו לי תמונת מארבעה כיונים (קדימה, אחורה, צד לתות, צד נהג) אוכל לעשות. ניתן לתת תמונות מהארכיון. למי שהבטחתי נא להזכיר לי.תודה מראש!. איני יכול להעלות מהמחשב שלי, עקב תקלה, אך אוכל מהמחשב של ההורים . אם יש לכם בקשה שאני אצלם משהוא גם תכתבו
. . תודה מראש!!
נצל"ש על עצמי
.
ב"ה כתבה מאתר ערוץ 7 על תח"צ ב"ש. מי נוסע לצלם תאטובוסים החדשים ?. איש אש? פעם צילמת.

צחקן2

New member
עוד נצל"ש .

דגמים להרכבה.
. . תודה מראש!!
עוד נצל"ש .
ב"ה עוד כתבה מערוץ 7. על הגשר היבשתי שנתינהו רוצה בין אילת למפרתץ חיפה. מענין מתי זה יתקיים... ימים יגדו. אני אישית מציע ללעשות קו חיפה-אילת דרך ת"א. זה יכול להיות רווחי (לפחות הקטע שבים חיפה לת"א). זה יכול להיות מפתח להגדלת הישובים בסביבה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה