דגימה

hary_i

New member
ללמד מ"ט?

היו הרבה כמוך ויש אפילו כאלו שניסו לעשות את זה דרך האינטרנט. זה לא שבר את השוק ולמה? כי למי שלמד את זה זה לא הצליח. אני סיפרתי כבר בפורום את הסיפור על ידידה שלי שהחבר שלה לימד אותה מ"ט והיא אמרה לי שזה ממש לא עושה לה כלום והיא לא מבינה את ההתלהבות שלי אבל היא סמכה עלי והלכה ללמוד אצל מורה מוסמך (כן לשלם את כל הכסף) ואחרי היום הראשון היא כבר הרגישה את ההבדל ואז הבינה מדוע אני מתלהב וכמובן שהיא לא הצטערה על הסכום שהיא שילמה.

hary_i

New member
נכון

אבל זה עדיין לא אומר שאתה מסוגל ללמד את זה. אתה אולי חושב שאתה מסוגל ללמד כי זה נראה לך פשוט אבל זה לא בדיוק כך. זה פשוט לעשות אבל ללמד צריך ללמוד. האמת כבר ראינו לא פעם בפורום שבעצם שכחת לגמרי איך עושים את זה וגם מה אומרים בקורס. אז ברור שלא תוכל ללמד.

drall

New member
תשמע סיפור

יש לך משהו יותר טוב לעשות. היה היה לפני הרבה שנים בית ספר קדוש וחשאי שכל עיניינו היה ללמד את הנבחרים , איך כותבים את המילה "אבא". והתלמידים שילמו אלפי דולארים ועברו תרגולים והרצאות ועשו שיעורים וכן הלאה וכן הלאה עד שאחרי כמה חודשים מפרכים הם קיבלו הסמכה וכמה מהם לפחות זכו להצליח לכתוב את המילה "אבא". פעם אחת בא מישהו ואמר כזה דבר "לא למדתי בבית הספר הסודי והמיוחד. לא קיבלתי שום הסמכה. לא נתנו לי תעודות אבל מה? הייתי כאן באולפן קליטה , לימדו אותי אותיות , מילים , כתיב , תחביר , חיבור , ניקוד , פיסוק והאמת , אין לי שום לכתוב "אבא"" קפצו עליו המוסמכים , הנבחרים , הלומדים , ההוגים והשונים בוגרי ביה"ס לכתיבת "אבא" וצרחו עליו וצווחו וקרקרו ויללו "איך אתה מעז! איך לא תבוש! באיזו זכות! הרי אתה לא בוגר בית ספרינו המקודש , איך תהין לכתוב את המילה "אבא"" ענה הבחור "חברים , אין לי בעיה לכתוב אבא. זה פשוט , זאת מילה אלמנטרית ובסיסית. אין לי בעיה גם לכתוב "אמא" ו"דודה" ו"סבתא" ועוד כל מיני מילים שאתם לא מכירים והן הרבה יותר קשות מ"אבא". המשיכו תלמידי ביה"ס לכתיבת "אבא" לצווח ולצרוח ולקרקר והנה הם מקרקרים עד עצם היום הזה. דרול

למעלה