דגים 206 - הקומה שמעל ל
(הבשרי)

ברוזונת

New member
דגים 206 - הקומה שמעל ל../images/Emo82.gif(הבשרי)

לי זו היתה הפעם הראשונה (כנראה במסגרת יאללה הגיע הזמן לשינוי ונסיונות..).. ה
כבר היה שם בעבר.. היום זה יום סגריר וחורפי.. אני הגעתי שחורה עם פן צבעוני (ולא בשיער
) וה
בלבוש חורפי.. בכניסה יש מקרר תצוגה עם דגים מכוסים בקרח גרוס
המסעדה בשעת הצהריים שהגענו היתה מלאה למחציתה. לשולחן קיבלנו לחם מקמח מעורב חיטה מלאה ורגיל.. היה טרי אך לא חמים בתוספת זיתי קלמטה, זיתה סנטה ומלפפונים כבושים תוצרת עצמית
בתוספת חמאה. לראשונות: אני - פרח קישוא ממולא בפירות ים - טעם השרימפס שלט ולתערובת פירות הים הוספו צנוברים מטוגנים מה שנתן טעם חביב.. הפרח מצופה בפירורי לחם וטוגן בשמק עמוק.. מנה מעולה
. למנה התלווה רוטב שמנת ועירית עדין. ה
קרפצ'יו טונה - הגיע עם פרוסות פטריות שמפניון טריות פרוס דק ומשוטח על גבי צלחת. לעיקרית היתה בינינו אחידות: פסטה פירות ים - פטוצ'יני תרד ורגיל בליווי טבעות קלאמרי, מולים ושרימפסים.. לטעמי הרוטב שמנת וכרישה היה מעט כבד, אבל המנה למרות שנראית קטנה (אולי בגלל הצלחת בה הוגשה) היה משביעה וטעימה. תוספת התפוחי אדמה ובטטות נשארו מיותמות. לקינוח: אני - סורבה פסיפלורה הוא - סורבה תות וכסיס.. שלי היה הרבה יותר טעים
.. הסורבה היה חלק עם גרעיני הפסיפלורה. בתוספת 2 קרלסברג, 1 דיאט קולה ואספרסו קצר ו-2 עסקיות 89 ש"ח כ"א. סה"כ 229 ש"ח.. בשורה התחתונה - נהניתי והיה טעים.. במחיר הזה ישנם היום עסקיות של פירות ים לא פחות שוות ואולי גם יותר זולות.. וכמובן שהחברה עשתה את הכל לעוד יותר מהנה
..

גידי42

New member
206 דגים בהחלט לא זוכה לכבוד

הראוי לה ע"ג הפורום. במיוחד על רקע העובדה שויקטור גלוגר מקלואליס עשה שם סטאז' וממשיכי דרכו לא קוטלי קנים. אכן העיסקיות , המוגשות בכל שעות היממה הם מהמשתלמות שיש. סחה על הביקורת. ואני חשבתי שדובים ישנים בחורף!

ברוזונת

New member
ואם הזכרת את ויקטור...

יאצ לו דיל חדש בצהרי שבת.. מולים + צ'יפס + מיונז + בירה סן מיגל - אין לי מושג לגבי המחיר.. (זה בעיסקית) אני לא יודעת אם להגדיר את העסקית משתלמת או לא.. אבל לדוגמה העסקית של פסטיס לדעתי יותר שווה.. תודה על המחמאות

meravbr

New member
נראה לי שכאילו בקשר לצ'יפס...

אבל מה הקטע באמת לציין את זה?

למעלה