דברים ש*הפריעו* לכם בסרט

דברים ש*הפריעו* לכם בסרט

אולי היה שרשור כזה. לאדע. בא לי לעשות אחד. ראיתי סטאר וורס היום. בקטע שבו יודה נפל על הרצפה כי "כאב" לו מהמוות וכד' של הג'דייס שהוא הרגיש, ראו את הרגליים השעירות של שני ה...איך שקוראים להם (מהגזע של צ'ובקה). למה הם לא זזו להסתכל עליו ולנסות לעזור לו, או ש"כן" ופשוט לא ראו את זה? נו באמת...

juggernaut

New member
כי כל החברים והאנשים שהם מכירים

היו עסוקים בלהילחם על החיים שלהם...?

The Anja

New member
גריווס!!

הוא נלחם בארבעה ג'דאי ביחד ואפילו לא פיצל את הידיים! ואז בא אובי וואן ובלי להתאמץ בכלל חיסל אותו, מה זה המוות המביש הזה!? גריווס הוא אחד הרשעים הכי מאגניבים בתולדות הקולנוע, הוא היה אמור למות בדרך הרבה יותר מכובדת. וגם, מה הקטע שהדרואידים פתאום נהיו טפשים פי שלוש מבפרק I ו II? אבל זה עוד נסבל, איזה רצח אופי עשו לגריווס. [EL אם אתה רואה את זה שים את הלינק שהראת לי]

KingpinEX

New member
הוא היה פצוע אנושות

מוינדו שבמכה אחת מ20 מטר כמעט השמיד אותו

The Anja

New member
בחיאת

עד הקרב עם אובי ואן לא היה לו זמן לשיפצורים? וחוצמזה, ראו אותו שם "מתקן" את עצמו או משו כזה. בכל מקרה זה היה קצת עלוב יחסית לכזה רשע מגניב.

KingpinEX

New member
הוא תיקן את עצמו קצת

אבל הלב שלו עדין היה פגוע מהמתקפה את זה הוא לא יכל לתקן.

Artoo Detoo

New member
.....

היה את הקטע הזה שאנאקין אומר : "I'm not the jedi i should be, i want more..." ואז פדמה באה ומחבקת אותו, זה היה נראה כזה.. לא יודע איך להסביר, מוגזם... וגם את הקטע שפדמה אומרת : "You broking my heart" זה גם היה נראה מאוד מוגזם, כאילו היא הולכת להחנק תוך שנייה (טוב וזה מה שקרה לה...). וגם שמישהו במושב לפני התחיל לנחור...

Artoo Detoo

New member
חח צודק.... ../images/Emo163.gif

כן, פקודה 66 היה מאוד מגניב ועצוב. הם הרגו את קי-אדי! צורה להם!

thorondor

New member
רגש? יותר כמו שמאלץ קיטשי.

הדיאלוגים של פאדמה ואנאקין היו מהמפגרים שנראו על מסך הקולנוע כבר הרבה מאוד זמן. נכון שזו כבר אשמת לוקאס, שכתב אותם, אבל ראבאק, זה פשוט גרם לי להצביע ולצחוק.

elcool

New member
no probalo

.... הדבר שהכי עצבן אותי זה שבגאי פינס אמרו שסוף סוף יש שחקנית ישראלית אסלית בסרט עטור הפרסים וחביב מבקרי הקולנוע ועוד עם שם ישראלי ברור כמו שושנה. עשו כתבות, הראו תצלומים, צחקו איתה איך כל העלילה שמורה בסוד כמוס לאיווק ולסוס (למרות שכולם כבר ידעו מה הולך להיות לפי הטריילר) ובסוף מה? רואים את שאק-טאיי אולי חמש שניות והיא מתה אפילו בלי להראות את הפרצוף! בקלון ווארז היא הייתה דמות ענקית! הקדישו לה פרק! היא נלחמה בגריוויות, באיזה 5 שומרים עם מוטות כאלו ושרדה ובסוף לא מראים אפילו את הפנים שלה...

thorondor

New member
נראה לי שאתה מתבלבל.

אני די בטוח שלא הראו אותה. סקרין שוט מישהו?

elcool

New member
זה לא סקרין שוט, אבל...

פה כתוב שהיא הופיע בשלוש ומאחורי הקלעים רשום השם של השחקנית. אם אף אחד לא זוכר אותה בסרט אז זה עוד יותר גרוע.

ראיתי את הסרט איזה 10 פעם כבר

ואין זכר לשאק טי אנאקין בכלל אמור להרוג אותה בזמן שהיא עושה מדיטציה במקדש הג'דיים

Dehlofoz

New member
דרך אגב שאלה בקשר לשאק טי..

ראיתי את סדרת האנימציה ובפרק האחרון גריווס משאיר אותה בחיים...למה?

למעלה