דברים שרציתי לומר

דברים שרציתי לומר../images/Emo30.gif

דברים שרציתם לומר... לעצמכם,לחבר,לבוס,לכל אדם אחר ולא העזתם לומר-זה המקום לפרוק מהלב ולומר זאת. זה יכול להיות משהו שלילי,זה יכול להיות משהו חיובי.

בוס יקר

עם כל הכבוד לזה שהעלית לי את השכר אתה בטח יודע שביקשתי העלאת שכר לא כדי לפרנס את מס הכנסה אלא כדי לשפר את המצב הכלכלי שלי. אז איך זה שלמרות שהעלית לי את השכר הוא נשאר בסופו של דבר אותו דבר? לא לזה התכוון המשורר. לא לזה התכוונתי כשביקשתי העלאת שכר. איך משכר של 24 ש"ח לשעה אני עדיין מקבלת שכר מינימום? לא מובן.

tch111

New member
זה שאת כותבת פה אולי משחרר לחץ, אולם לא עוזר

בפועל. מוטב יהיה שתדברי על כך עם הבוס ישירות. זה שהוא העלה לך את המשכורת אולם הנטו לא עלה זו לא אשמתו, יכול להיות שההעלאה הזו הקפיצה את שכרך בדרגת מס, כך שהברוטו עלה אחוז המס גם כן, והנטו נשאר אותו הדבר. אני בדרך כלל דוגל בדיבור ישיר ולא עקיף.

תודה, אני לא יודעת מה גרם לך לחשוב

שאני מתכוונת להשאיר את הדברים רק פה. ברור שאני הולכת לדבר על כך גם עם הבוס, רק שקצת בעייה לעשות את זה בשישי שבת, אתה בטח יודע. אז בינתיים כתבתי את זה פה. אני יודעת שהבוס שלי לא רוצה שאני אעזוב את העבודה (במכתב שהוא נתן לי לגבי העלאת השכר הוא כתב: מקווה שנמשיך לעבוד עוד הרבה שנים יחד.. או משהו כזה) ולכן יש סיכוי שזה יסתדר. שבת שלום.

למעלה