דברים שלא ידעתם עלי

איזבלל

New member
דברים שלא ידעתם עלי ../images/Emo45.gif

יש לי רעיון לשרשור מדליק! כתבו על דברים שלא ידענו עליכם..... דברים מהחיים, קטנים כגדולים (אפלים אם אפשר........
) משעשעים כמו הטשולנט של פיט מענינים כמו האוספים של המכשף מרתקים כמו הסיפורים של אחותו היצירתיים כמו של יולה והשנונים של כולם (אנשים טובים) זאת יכולה להיות רשימה ימבה.... אני אתחיל :- הגרושים שלי היו מוצלחים יותר מנשואי, עובדה.... התכשיט בא לעולם באהבה מה"הצלחה" הנ"ל יש עוד אני מסתפרת בעצמי בבית... (ואין לי מספרה) מספיק לי מספריים חדות, מסרק ומראה נוספת. אגב, מי שרוצה לראות תוצאות שיבוא היום.... ומה אתם מספרים????????? איז והמספריים

כמו משפט אמת ומשפט שקר

אחד מכל סוג. נראה מי ינחש מהי האמת ומהו השקר המשפטים האמיתות וחצאי האמיתות ינופקו רק למי שיבוא הערב למפגש. עכשיו גליה, מסקרן לך לבוא? יוליול מתחרט לך השרוך? אימא1 משתנה לך הלו"ז? ורד- מתבלבל לך הלילה? פרומו אחרון לפני שיגור.

vered4

New member
משהו מצחיק לידיעת המנהלות היקרות

בדף הראשי של פורום הורים למתבגרים, מופיעה ההודעה הזו: "מפגש פורום הורים למתבגרים ביום חמישי , 12.12.02 בשעה 19:00 כל המעוניין להגיע, מתבקש לשלוח אלי מסר או מייל." אם ככה, אני בודאי לא נחשבת נפקדת

אני בהלם, אני בשוק, אני המום../images/Emo12.gif

גלי נתנה לך אצבע ועכשיו את רוצה את כל היד? ולזה את קוראת "דברים שלא ידענו עליכם"? אדוארד והמספריים? טוב, נזרוק לכם עצם. פעם גרתי בדירת חדר קטנה בפתח תקווה והיו לי חמישה כלבים. והנה עוד עצם פצפונת (אבל איז, אחרי זה את חוזרת לכאן עם גילויים מדהימים ממש....) פעם הייתי דתי.

דברים סודיים בהחלט על עצמי

אז אחשוף כמה אמיתות חסויות ביחס לעצמי: במצב הבלתי מסופר אני עם שיער. במצב הבלתי ער שלי אני ישן. כשאני עם משקפי שמש זה מאוד נדיר כי אני תמיד בלי. אף פעם לא הייתי דתי (ובחיים לא אהיה). הצלחותי בנישואין רבות לאין ערוך מאלו שבגרושין כי לא התגרשתי אף פעם. אני מה זה גרוע בגוגואים. התקלקלה לי מכונת הגזיזה היום אז נאלצתי להעביר סכין על הראש. אחותי בגבס (סתם , זה לא נכון). אני אוהב פלאפל טוב. <כל מידע החורג ממה שמסרתי הוא מסווג מידי וסכנה לציבור להחשף לו>

פרחבר

New member
רוצה לפתוח תיבת פנדורה../images/Emo35.gif בטוחה../images/Emo35.gif

בבקשה : (בקטנות...) חולת הגה חולת מחשב חולה על הילדים והאיש מתה לישון עד מאוחר כל יום (חוץ מיום שבת) ולא הכי מצליח לי
מתחילה שיפוצים בבית עוד שבועיים - וכבר חולה מזה ... יספיק לעכשיו.

noati

New member
דברים שאתם לא יודעים עלי.......

הם גם הדברים שאני לא יודעת על עצמי
<וזה בגלל השריטה בסימן שאלה > אבל תגידו משהו...... גם אצלכם הילדים מוכרים את הצ'יפס שלהם בחצי שקל אחד לשני.... <אני יודעת שהתחרפנתי אבל בחיי זה לא באשמתי>

למעלה