דברים שכדאי לנו לזכור ====

חגית...36

New member
דברים שכדאי לנו לזכור ====

1. אף גבר או אישה אינם שווים את הדמעות שלך == אותו אחד שכן שווה לא יגרום לך לבכות אף פעם. 2. כל אחד שומע מה שאתם אומרים === חברים מקשיבים למה שאתם אומרים, וחברים הכי טובים מקשיבים למה שאתם לא אומרים. 3. לעולם אל תזעוף פנים == מפני שאין לך מושג מי עלול להתאהב בחיוך שלך. 4. אם תשפוט אנשים לעולם לא יהיה לך זמן לאהוב אותם. 5. לוקח דקה להתאהב במישהו. לוקח שעה לחבב מישהו. לוקח יום כדי לאהוב מישהו. אבל חיים שלמים דרושים כדי לשכוח מישהו. שלכם חגית...36

וגם את זה אהבתי!

הדפסתי את שתי ההודעות, ממש יפה מה שהבאת- וכל כך נכון. תודה!

גילית.

New member
תגידי לי מאיפה את מביאה את...

תגידי לי, מאיפה, מאיפה את מביאה את הדברים המקסימים האלה? ניראה לי שבימים הקרובים, אכנס למשטר לימוד בעל פה, ואפנים חלק מהדברים. הוקסמתי ואהבתי גילית נ.ב. וכן זה נכוןם שצריך חיים שלמים כדי לשכוח מישהו שאוהבים. מודה. גילית

עוד כמה דברים קטנים

1. החיים קצרים מכדי שאפשר יהיה להנות מהם כמו שצריך 2. לא כדאי לבזבז את הזמן במחשבה על הרגע כי מיד מגיע הרגע הבא 3. אל תאמינו למי שאומר שהוא נהנה מהרגע כי בזמן שהוא אומר את זה הוא מבזבז כמה רגעים של הנאה 4. החיים הם כמו מסטיק, מתוק בהתחלה אבל אחרי כמה זמן הטעם נעלם ונשאר רק גומי שנמתח ונמתח... 5. לגבי סעיף 5 אפשר לפתור את הבעיה עם מחליפים את המסטיק מדי פעם... והעיקר: להיות שמחים כי מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד וזה גם כיף, וגם אם קשה וכואב, תמיד להתסכל על הצד החיובי... אוהב אתכם...

למעלה