לא היה מזיק להרכיב כאלה בארץ!!!דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
הנה שרשור של דברים נחמדים ששמרתי לי במחשב בזמנים שונים. תהנובתמונה הראשונה - אוטובוס מהאי מאלטה... כאלה עדיין בשרות שם היום!![]()
באמת אף פעם לא הבנתי למה המפרקלא היה מזיק להרכיב כאלה בארץ!!!
איך אתם אוהבים את זה? מפרק של מרפקית MAN NG גרמנית מקורית... רק שהוא... שקוף! לדעתי, זה ממש עושה את הנסיעה באוטובוס כייפית. כל האמצע של המפרקית נהייה מואר ומרווח, לאומת האפלה שנוצרת מהחומר האפור שבשימוש כעת.
פארק אוטובוסים ב...דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
הנה שרשור של דברים נחמדים ששמרתי לי במחשב בזמנים שונים. תהנובתמונה הראשונה - אוטובוס מהאי מאלטה... כאלה עדיין בשרות שם היום!![]()
כמה 0303 של אגד נמכרו לרוסיהפארק אוטובוסים ב...
מוסקבה. אם לא היה את הקרח המכסה את המגרש, הייתי חושב שזה תח"מ אגד בחדרה או משהו כזה.![]()
זאת הייתה הכוונה, אחי.כמה 0303 של אגד נמכרו לרוסיה
כך שסביר להניח שמה שרואים בתמונה זה אוטובוסים שנסעו פעם במחוזות ארצינו הקטנה ונמכרו מאוחר יותר לתחבורה הציבורית של רוסיה.
הדלת המרובעת היא פשוטזאת הייתה הכוונה, אחי.
לא "כמה", אלא *המון* O303 של אגד נמכרו לרוסיה. שים לב לדלת המרובעת: זו היא דלת של הרכבה ארצית בלבד, בשום מקום אחר בעולם לא השתמשו בדלת הזו. חבר אחד שלי, כאשר נסע לביקור ברוסיה, נדהם לגלות שהחברות הרוסיות לא רק לא צבעו את האוטובוסים מחדש - הם אפילו לא טרחו להוריד את הלוגו של אגד מהאוטובוסים או את המדבקות בפנים ("נא לא להשליך פסולת מרכב זה", "זהירות מהדלת"... כולן שם!) לצעריינו, זרם האוטובוסים המשומשים של אגד לרוסיה נפסק השנה, בעקבות זה שממשלת רוסיה (בכדי לעודד את תעשיית האוטובוסים המקומית) הכפילה פי כמה את מיסי היבוא של רכבים מסחריים משומשים - עד כדי כך שזה נהיה פשוט לא שווה (המיסים עולים של המחיר של האוטובוס).
מעניין, ותמיד נחמד לראות את זה.כמה 0303 של אגד נמכרו לרוסיה
כך שסביר להניח שמה שרואים בתמונה זה אוטובוסים שנסעו פעם במחוזות ארצינו הקטנה ונמכרו מאוחר יותר לתחבורה הציבורית של רוסיה.
מירדן אני צריך להביא תמונותמעניין, ותמיד נחמד לראות את זה.
כבר הרבה פעמים, הועלו בפורום תמונות של ה-0303-ים ברוסיה, ותמיד זה מצליח להפתיע מחדש. מעניין איפה אפשר לראות תמונות של אוטובוסים של אגד ודן, שנמכרו לירדן, ולמדינות אפריקה.
והנה O305G משנת 1977 שעדייןדברים נחמדים שונים ומשונים![]()
והנה עוד אחד - זה כבר אוטוטו בןדברים נחמדים שונים ומשונים![]()
15 מטר, 1 וחצי קומות!דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
ראיתם פעם חיה כזו?..דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
ולקינוח, שטות חמודה:דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
ומאחור...דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
מספיק להפעם.דברים נחמדים שונים ומשונים![]()
מספיק להפעם.
אשמח לתגובות![]()
תמונות נחמדותמספיק להפעם.
אשמח לתגובות![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.