דברים מוזרים קורים לי

דברים מוזרים קורים לי

בג'יי דייט... בחור מס' 1 - נפגשנו. יצאנו שלוש פעמים. אמרתי שלום בצורה הכי מנומסת וידידותית שיש. מאז - מבול של טלפונים, SMSים ומיילים שמתחננים לעוד צ'אנס. בחור מס' 2 - אני פניתי אליו. חזר אלי עם התשובה - "את גבוהה לי מדי". הא?! (מדובר בבחור שגובהו 1.95 בערך...) בחור מס' 3 - פנה אלי. חזרתי אליו, הסברתי בעדינות שפער של 15 שנה בינינו והעובדה שהוא גרוש ואב לשני ילדים זה קצת גדול עלי (אני בת 25 למען השם). חזר אלי ושפך עלי קיתונות של רותחין - את שמרנית, פרימיטבית...בלה בלה בלה מה קורה כאן?! עייפתי קצת מסחרור הדייטים הזה...

Akuna Matata

New member
זה מה שתעשי:

תכנסי לאתר
עושה השעייה
יוצאת לרקוד

dudusch

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם האקונה...

את לא צריכה להיות במקום שגורם לך לחוש רע. כמו שפונים אלייך באתר כאלו אנשים שמתחילים בחנופה ועוברים לקללות יכולים לפנות אלייך בכל מקום אחר. לא מתאים, קומי ועזבי. יש עוד מקומות רבים בהם את יכולה לחפש את הקשר...

אישון36

New member
תצחקי על זה....

....סיפורי הפסיכיות שלי.....יכולים לפרנס ספר. באתרים אנשים רבים מחצינים את עצמם עד רמת השיגעון........... והכול זול זמין ועביר..... ומתאהבים בדמויות שלא קיימות אלא נוסחו ע"י חבר....או חברה ..... או חיים חיים וירטואלים והמפגש עם החיים האמיתיים שובר אותם. אבל......הסוד הוא הלאה.........יאלאה....הלאהההההההההההה.... לא להתעכב על פסיכים, פשוט לזרום..... ואם משהו לא רוצה אותך, לדעת שחייבים הלאה, אם לא הכל יעצור מלכת. אישון. לדעתי בכול אחד יש פסיכי קטן בנסיבות ה"נכונות".

Angel of Chaos

New member
לא רק לך קורים דברים מוזרים

יש לי שתי חברות שמכורות לאתר הזה, הן היחידות שנתקלות בפסיכוזות על בסיס חודשי ברמות שלא שמעתי מאף אחת אחרת. הקיצר עזבי את האינטרנט, גם אם סתם תלכי לחפש בחורים ברחוב מבחינה סטטיסטית יש לך סיכוי הרבה יותר טוב למצוא אנשים טובים

אני מכיר...

אני מכיר לעומת זאת באופן אישי שלושה זוגות שהכירו באינטרנט והתחתנו! שתי זוגות עם ילד ועוד זוג עם ילד בדרך. עכשיו השאלה שנשאלת... זה מה שאת רוצה, משפחה?!? ילדים?!? עזבי אותך שטויות את בת 25 תהני מהרווקות וגם מדייטים מוזרים(יהיה לך מה לספר לנכדה שלך כשהיא תהיה בגילך) ותהי שמחה תמיד. ממני

sh53

New member
../images/Emo45.gifיש גם דברים טובים שקורים באתרים

בחור מס' 1 - נפגשנו. יצאנו שלוש פעמים. אמרתי שלום בצורה הכי מנומסת וידידותית שיש. מאז - מבול של טלפונים, SMSים ומיילים שמתחננים לעוד צ'אנס. *** הסברת פעם אחת והוא לא הבין? בעיה שלו. לא צריך לקחת את זה יותר מדיי קשה. אפשר בשלב מסויים גם לומר לו "הסברתי לך כבר ואני לא רואה טעם להמשך השיחה" לנתק וזהו. את יכולה גם לחסום קבלת מיילים ממנו. בחור מס' 2 - אני פניתי אליו. חזר אלי עם התשובה - "את גבוהה לי מדי". הא?! (מדובר בבחור שגובהו 1.95 בערך...) *** אולי הוא פירט בכרטיס שלו שהוא מחפש בחורה בגובה X כי זה כן דבר שחשוב לו? כל אחד ומה שעושה לו את זה. בחור מס' 3 - פנה אלי. חזרתי אליו, הסברתי בעדינות שפער של 15 שנה בינינו והעובדה שהוא גרוש ואב לשני ילדים זה קצת גדול עלי (אני בת 25 למען השם). חזר אלי ושפך עלי קיתונות של רותחין - את שמרנית, פרימיטבית...בלה בלה בלה *** אני מנתקת את הטלפון לאנשים כאלה (לא מוכנה לסבול את היחס הזה), שישתו מים ויתקררו.

einaty26

New member
זה מתחיל בגיל 25 ונמשך

כן למה לא, עוד דייטים משמימים ועוד דיטים יותר נוראיים וכמה ניצוצות באוויר והופ הנה גיל 28 וממה יש להינות, משוב ללכת לישון לבד, ולא ייזי זה תחליף עלוב לדעתי להכל, וגם ידיד זה לא שוס כזה גדול, והדייטים משום מה לא משתפרים עם הגיל, ומה אכפת לי מהנכדה שלי, אם לא יהיה מישהו נורמלי לא תהיה נכדה, בכלל, עינת -אחרי יום מייאש, מיואש, מעייף ומעצבן במיוחד.

einaty26

New member
ממש עצה להסתובב ברחובות

הסתובבתי היום סתם במקרה ברחוב, ממש לא היה משהו, היה חם, ולח, ולא פגשתי אף אחד מעניין, מוכר נעליים ניסה להתחיל איתי בקניון כדי למכור לי נעליים, אז נו באמת, מה הקטע אם שוטות לא ממוקדת, מה אני אפגוש אותו בתור לפלאפל, באוטובוס- אני נוסעת באוטובוסים די הרבה גם שם זה לא קרה. בקיצור שלום פורום יקר,טוב לראות שאתם חיים ובועטים,

חייצוק

New member
סחרור דייטים

שלום חבצלת מים (פרח יפה), מנסיוני האישי התקופות הכי יפות, מעניינות ופוריות הן התקופות בהן לא מחפשים. תקבעי לעצמך שאת לא מחפשת דייטים, לא נכנסת לג'יי דייט, ואז קודם כל מקבלים פרופורציות לגבי המון דברים, כמו העדפות אישיות ומה מחפשים וכמו כן לא פחות טוב פתאום כולם יתחילו לחזר אחריך נסי ותהני

למעלה