דברים לאוטו---

mikeyy

New member
דברים לאוטו---

אילו דברים כדאי לקנות? מה דעתכם? חשבתי על: - 2 מראות פנורמיות - כיסוי להגה - מראה אמצעית חדשה(מה שיש כרגע זה מאוד קטן.. ואני רגיל לגדולה) - מערכת חדשה - זהו לא עולה לי עוד עכשיו.. יש הצעות? תודה!

M o l

New member
../images/Emo26.gif

- לגבי 2 מראות פנורמיות לא הבנתי למה אתה מתכוון. חיצוניות
- מראה פנורמית פנימית לא תורמת יותר מידי ואף מסוכנת לשימוש. בגללי הרגלים מוטעים שהמורים מכניסים לתלמידים מגיעים נהגים חדשים ואומרים "מה שיש כרגע זה מאוד קטן.. ואני רגיל לגדולה". מצב לא תקין. - כיסוי הגה. למה
מלבד בעיות בטחותיות שהוא יכול לגרום אני לא צורך בו. - מערכת - בכיף. תקנה עץ ריח, רק אל תתלה אותו על המראה המרכזית.

פרטנר

New member
לשנות את הרשימה

לא מראות פאנורמיות (ראה שרשור) ,לא כיסוי הגה (מיותר בד"כ ולעיתים אף מסוכן). כדאי לרכוש מד לחץ אויר טוב, מגב קטן לניקוי חלונות ,מטף לכיבוי וערכת עזרה ראשונה.

Freemee

New member
שאלה

למה לא כיסוי להגה? מה מסוכן בזה? אני נוהג עם כיסוי להגה ולא רואה שום בעיה עם זה.. למה שהידיים שלך ישרפו בקיץ מהחום כשההגה מתחמם בצורה מטורפת.. השליטה בהגה נשארת כמו שהיא וחוץ מנוחות אני לא רואה הבדל.

בנוסף לשאלה ששאלת רציתי

גם לשאול מה מסוכן במראה פנורמית?...גודלה מאפשר שדה ראייה רחב ונוח יותר.

WildLove

New member
לא הכי מדוייק...

אבל ממה שאני זוכר, וממה שיוצא לי להרגיש בנהיגה שותפת זה שהפנורמית תמיד תגדיל את העצמים הרבה יותר ממה שהם באמת

מראה פנורמית

היא מראה מגדילה?... היא לא פשוט יותר גדולה בגודל שלה? לפחות ככה הייתה המראה האמצעית במכונית בה למדתי נהיגה.

אוראל1988

New member
זה יכול להיות מאוד מסוכן לפעמים

לדוגמא בעיקולים/כיכרות/פניות אתה עלול לתפוס את ההגה רק בכיסוי ולא בהגה עצמו, ומה שיכול לקרות זה שההגה יסתובב לכיוון הנגדי...

C T S

New member
אין בזה שום סיכון.. נהפוכו

זה שומר על ההגה ועל הידיים שלך חחח עובדה שרוב מורי הנהיגה משתמשים בכיסוי הגה

NewUser4

New member
זה שרוב מורי הנהיגה משתמשים בזה

לא הופך את זה לדבר טוב. רוב מורי הנהיגה גם משתמשים במראה פנורמית מרכזית.

Superdror

New member
אני לא שולל כיסוי הגה ב100%.

לנהוג ברכב שלי עם הגה לא מתוגבר בלי כיסוי הגה זה סיוט, בעיקר בהתחשב בעובדה שההגה עשוי מחומר זול ולא נעים, שמתחמם המון ואף לא נוח לאחיזה - דק מאוד. כשאני קונה כיסוי הגה, אני מוודא שהוא קטן מההגה ושהוא נכנס בהמון המון המון כוח, ולאחר מכן מוודא שאין שום אפשרות שיחליק על ההגה. למען האמת, היום החלפתי את כיסוי ההגה לחדש, קניתי כיסוי הגה זהה לקודם שלי, כזה שהוציא לי את נשמתי עד שהתלבש על ההגה - ואין שום סיכוי בעולם שיחליק על ההגה. הבעיה עם כיסויי הגה מתחילה כשאנשים קונים כיסוי הגה שלא מתאים לגודלו של גלגל ההגה או שהם קונים כיסוי הגה מחומר לא אוחז וגמיש נורא - למשל, ספוג. יש הרבה כיסויי הגה עשויים ספוג - כיסוי כזה לעולם לא אשים על ההגה, מדובר בכיסוי שעלול להחליק ולהתפורר אט-אט. בנוגע למראות פנורמיות - אני מאוד נגד התקנת מראה פנורמית מרכזית בתוך הרכב, אם כי לא שולל התקנת מראות נוספות מעל המראות החיצוניות הקיימות - כעזר למראות הקיימות ולא כתחליף להן .

C T S

New member
נכון.. תלוי גם איזה רכב

יש רכבים שההגה שלהם מגיע 'מפואר' עטור עץ ועור וכאלה. אבל זה יחסי כי יש כאלה החזקת ההגה ברגיל לא תתאים להם כיוון שהוא דק מידי. לי יש מספוג שיושב חזק ולקח לי שעותתת להכניס אותו!

be_roo

New member
עד שהספוג מתחיל להתייבש ולהתפורר

ויום אחד אתה עלול לגלות את זה ברגע לא ממש מתאים. זה לגיטימי לשים כיסוי הגה כדי להנות מהיתרונות שלו, אבל לא להכיר בחסרונות שלו יכול להיות מסוכן. אדם שיהיה מודע להם לפחות יקפיד להחליף אחת לתקופה את הכיסוי וידאג שהוא הדוק מספיק.

recoil

New member
תלוי איזה כיסוי..

יש כיסויי עור (כמו שיש לי) שהם ממש דבוקים להגה ואין סיכוי שבעולם שהם יהיו רופפים... לא שהם דבוקים ממש טוב אלא גם "מלופפים" בצורה שיטתית.. לא נראה לי שאמורה להית בעיה עם הסוג הזה.

be_roo

New member
גם להדבקה יכול להיות אורך חיים

מוגבל. מעטים הדברים שמחוברים לנצח, וכשמתכננים משהו שעלול לגרום למוות במקרה והוא לא מחזיק מעמד, דואגים לאבטחה כפולה ומשולשת. לבוא ולאמר "אין סיכוי שזה ירד" זה לעצום את העיניים ולהפיל את עצמך לחינם, כאשר כל מה שנדרש זה קצת מודעות.

אני הייתי קונה

איזה מדבקה יפה, חצאיות, טמבון נמוך, ספויילר, אגזוז לחץ, כונסי אויר וכו' פנק את האוטו

למעלה