עלו דברים חדשים ומענייניים לד שלו ,מומלץ בחום לבקר ולשמוע את הרמיקס של SAM ל-No Good פשוט אשששששש!!! בנוסף יש גם שיר חדש שלו ,סוזן, קצת סדיסטי ואני מזהיר מראש.
הייתי בלונדון, ראיתי הופעה של הרוטס ופלאן בי חימם אותם. אני אישית לא הכרתי אותו לפני, והוא עלה לשיר בלי ביטים אלא רק הוא והגיטרה, הוא היה סבבה, לא רע. אבל לא יכלתי להתעלם מהעובדה שהוא פשוט נשמע כמו חיקוי של אמינם.
את הסינגל שלה Perfect ברמיקס של Mason והגירסה החדשה נקראת - Mason Vs Princess Superstar - Perfect (Exceeder) הסינגל יוצא ב-22 בינואר ויש גם קליפ חדש. כמו כן, היא הוציאה בדצמבר DJ Mix חדש שאפשר אותו כאן (לעשות Save Target As..) והנה הטראקליסט: European Accent - Djs are Not Rockstars Services - MSTRKFT Love is in the Air - The Juan Mclean FA FA - Datarock (Princess Superstar Remix) Jique - Brazilian Girls Alala - CSS (Princess Superstar Remix) Heroine - Lotterboys (Glimmers Remix) Young Enough - Tomboy Brown Love - Pink Lunch Destination Overdrive - Chromeo (DFA Remix) Stereo Love - Agoria Waters of Nazareth- Justice vs. Milkshake Accapella - Kelis Code 1026 - Agoria Exceeder - Mason 1982- Miss Kittin You are always on my mind - The Model
על ה-RZA לא. אבל בכל מקרה, למרות שהאלבום יצא כבר, בחברת התקליטים שלו לא היו מרוצים ממנו (ובצדק), מוס יחזור לאולפן לעבוד עוד קצת והאלבום יצא מחדש באביב. מקווה שתהיה תוצאה יותר טובה מהנוכחית.
01. Rise Up 02. Caravan Vs Black Ink 03. Cats And Dogs 04. Sunday Afternoon 05. I Don't Want Nobody 06. Visions Of Visions Pt2 לא חדש דנדש, יצא רשמית ב-2006, אבל פספסתי את זה.
01. Rock 'n Roll Ft. Kay & Liz Vaughn 02. I Love The Way You Love (Instrumental Version) 03. I Am The Man (Instrumental Version) 04. Recovery Ft. Darien Brockington 05. The End is Near (Remix) Ft. Black Spade & Gridlock Fam לינק לשני ה-EP's בפרטי