דברים חדשים....

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo18.gif Joe Budden - Unforgiven

לא אוהב את הראפר הזה, אבל חייב להודות שהשיר החדש הזה שלו
! להאזנה לחצו כאן, ולהורדה תתאמצו קצת (פרטי).

הקשבתי בחפיף

אני מת על זה שהוא מערבב את הראפ שלו עם שירי רוק (כמו שהוא עשה עם סטיינד), ועכשיו שזה מטאליקה זה בכלל טוב. אבל אני לא יודע איך מעריצי הלהקה יגיבו לעניין... אחד הדברים שאני הכי רוצה זה שהבחור המוכשר הזה יביא אותה בקאמבק

DJ$upreme

New member
איך מעריצי הלהקה יגיבו?

ישרפו איזה כושי. ולענין השיר, זה דוחה אותי. עוד עיבוד פאתטי לשיר טוב, עוד מעשה אונס לא מתוחכם ולא מעניין בגרוש ורכיבה צינית על כשרון של אחרים.

esvee

New member
מסכים

סימפולים סימפולים, אבל כל פעם שעושים דבר כזה (לוקחים שיר מפורסם, שמים אותו בשלמותו עם קצת משחק בסאמפלר) ומביאים ראפר (טוב, גרוע, זה לא משנה) - זה נשמע כאילו הראפר מפריע לי להקשיב לשיר. סימפול זה אומנות - מה שהמפיק של השיר עשה פה זה גועל נפש, לא אכפת לי כמה הראפר טוב. כמה אומנים ישראלים צריכים ללמוד את זה גם.

חולוני

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

לא הייתי קורא לזה "שיר חדש" בכלל, הוא פשוט לקח את השיר של מטאליקה ומילמל עליו כמה מילים. מי שאהב את התוצאה שילך לשמוע את Unforgiven ב"אלבום השחור" של מטאליקה מ-91. אפילו קאבר אי אפשר לקרוא לדבר הזה.

BASE G

New member
בן זונה

ולא במובן החיובי,פשוט בנזונה באדן הזה אני מאחל לו שינעלו לו הגבות ויסתובבו לו המרפקים זה התחיל עם מייק שינודה שאסף כמה ראפרים סוג ד' ועשו ראפ על אחד הריפים המגניבים ביותר ברוק(לא הטובים,המגניבים,תרגעו) סוויט צ'יילד או מיין . וזה ממשיך עם המפיק הדביל שאחראי על הזבל הזה,במקום טיפה להתאמץ ולסמפל כמה קטעים חשובים פשוט לקחו שיר שלם זיינו אותו פתחו לו ת'צורה ,הראפ של ג'ו נשמע לא רע בכלל יחסית לקטעים קודמים שלו אבל שום דבר מזה לא מכפר על החילול של קלאסיקה בסדר גודל שכזה. אם כבר מטאליקה תשמעו את הגירסה של סנופ ל-SAD BUT TRUE שהופיע איתו במחווה למטאליקה ,זה כבר משהו מגניב לגמרי.

למעלה